![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Logitech Internet Keybord
Kto ma ?
niech wyrazi swoją opinie ! zakupiłem tą klawiature kolor czarny Komputronik - Poznań ! ok.65zł ! Pozdrawiam
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Miałem kiedyś okazję na niej pracować lecz powiem ci że wole moją Microsoft Natural Keyboard (wygraną w konkursie Microsoftu!!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
zamawiałem już kilka takich klawiatur
są bdb, zarówno białe jak i czarne polecam, cena a jakość przede wszystkim jak na razie nikt nie narzeka sma mam logitech intenet nav.... trochę droższa ![]()
![]() |
#4 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Ja osobiscie mam Logitech Internet Navigator jesli mam komus
polecic klawisze to tylko te, jestem z nich zadowolony na max poprostu lepszej klawiatury nie mialem!! Tylko tu do rzyczenie pozostawia troche jej cena bo ja za swoja dalem 155zl a teraz chcem zmienic na taka sama tylko ze czarna ta jest troche drozsza bo 180zl!! Ale uwierzcie mi oplaca sie tyle dac!! Noi Logitech to 5 lat gwarancji!!
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Mam Logitech Internet keyboard (czarna) od jakiegoś tygodnia i jest poprostu zaje***a. Wcześniej miałem jakieś tanie badziewie i to nie jedno. To jest jakby przesiąść się z malucha do merca.
![]() |
#6 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
heeheh a najlepsza klawaiatura to taka
bez klawiszy dedykowanych dla windows ... z duza spacja i enterem z duzymi shiftami ![]() mowie zupelnie powaznie ... i nie wiem kto wapadl na pomysl by tych klawiatur juz nie robic ...
![]() |
|
|