Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 02.01.2005, 00:30   #1
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Logitech - MX310, MX510 a moze MX500?

Witam!

Chce kupic myszke Logitech'a, ale mam dylemat...
Poznalem juz suche dane, przejrzalem testy opublikowane w Internecie, nawet czytalem kilka komentarzy uzytkownikow (wszyscy zachwalaja kazdy z tych modeli)

Znalazlem nastepujace ceny:

MX310 - 149zl
MX510 - 177zl
MX500 - 200zl

Chcialem sie dowiedziec jak sie te myszki sprawuja w praktyce - pytanie oczywiscie do uzytkownikow tych myszek.

Moje spostrzezenia:

MX310 - bardzo dobra ergonomia, bardzo dobra optyka, bardzo dobre materialy i wykonanie
MX510 - genialna ergonomia, genialna optyka, przecietny plastik i bardzo dobre wykonanie
MX500 - genialna ergonomia, bardzo dobra optyka, bardzo dobre materialy i wykonanie

Jak widac gdyby MX510 byla wykonana z materialow MX310 lub MX500 to bym sie nawet nie zastanawial...

Na obecna chwile najbardziej odpowiada mi MX310 - nie ukrywajmy podobno do gier jest najlepsza, a ze czasami umilam sobie czas to jest to dosc wazny czynnik.

ps. nie piszcie mi prosze o Razerach, A4Tech itp... chce Logitech'a i to jednego z tych trzech modeli... uwagi typu "MX700 lub MX1000 sa lepsze" do mnie nie przemawiaja - chce mysz na kablu

ps2. interesuja mnie opinie wlascicieli tych myszek, ewentualnie rozsadne argumenty na temat wyboru poszczegolnych modeli

Z gory dziekuje za odpowiedzi... aha myszke chce kupic jak najszybciej. A... i jeszcze jedno nie podawajcie adresow sklepow, ze tam jest taniej... jak dodam koszt przesylki to wyjdzie tak samo lub drozej (no chyba, ze macie sklepy z Wroclawia)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: