Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Logitech - MX310, MX510 a moze MX500? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/logitech-mx310-mx510-moze-mx500-45692/)

Smartek 11.01.2005 18:33

fakt, wszystkie mychy logitecha, a szczegolnie te z serii MX sa BOSKIE i rowniez uwazam, ze lepszej myszki niz mx700 w lapach nie mialem :-)... jeszcze na zwyklym blacie biurka - full wypas
pozdro ;)

Remix 11.01.2005 17:04

Witam!

kodziu - kwestia gustu oczywiscie :)

Smartek - w zyciu nie widzialem lepszej myszki - jest boska - ten platik jednak jest jak najbardziej OK, w dloni lezy jak ulal - nie uzywam zadnej podkladki - smigan na korku i jest bosko
przyciski sa moim zdaniem dobrze ulozone (moze oprocz tego do zmiany aplikacji)

ogolnie jestem bardzo zadowolony, ze ja kupilem.

kodziu 11.01.2005 11:07

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

Ale niebieska - a ja mam czerwona :)

A ja przy zamawianiu wiedziałem że są dwa typy ale uparłem sie na niebieska... bardziej mi sie podoba :D

Smartek 11.01.2005 10:16

remix i jak mycha chodzi? :)
pozdro ;)

Remix 11.01.2005 00:16

Witam!

:) widac jakas promocja :) i bardzo dobrze bo wiecej ludzi kupi sobie ta wspaniala myszke :)
moje gratulacje :)

Allan99 10.01.2005 18:05

Cytat:

Napisany przez Remix
Witam!

:nie:

MX510 RED ! 169;
KUPIŁEM :jupi:

MX310 179: ???

Remix 10.01.2005 17:41

Witam!

Allan99 10.01.2005 17:31

MX510 cena: 169; zł w MM

Remix 03.01.2005 23:33

Witam!

Mozliwe nie pamietam... ale z tego co pamietam to test byl MX500 vs Razer lub MX510 vs Razer :)

Smartek 03.01.2005 23:30

remix, test mx 500 (miales racje, jakos mi sie 'fajdnelo' ;-) respect) vs razer byl prawdopodobnie na tweak.pl :)
pozdro ;)

Remix 03.01.2005 23:25

Witam!

Kodziu na ta myszke kupilem za 198, ale koszt przesylki 18zl zrobil i cene 216zl

Wiem wiem.. niebieska mozna kupic nawet za 177zl - znalazlem taka cene - ale to niebieska, a ja chcialem czerwona, ktora trudniej dostac dlatego zdecydowalem sie na komputronik.pl - kilka zlotych nie robi mi roznicy :)

Co do Razora - fajna, ale ergonomika daleko odbiega od MX'ow - widzialem testy i porownania (zdaje sie na benchmarku lub tomshardware, a moze jeszcze gdzies indziej - nie wazne) i jednak MX bardzej mi przypadl do gustu...

Moj status zamowienia to: przekazano do wysylki :) - pewnie jutro wysla, a w srode lub czwartek dotrze do mnie :)

mr_spock 03.01.2005 23:13

Cytat:

Napisany przez kodziu
To był taki drobny żarcik i wcale nie chciałem Cię obrazić ;)

Mnie latem denerwował fakt (nie wiem dlaczego wtedy, może częściej na dworze byłem??) że na przyciskach osadzał się "brudek" który można była łatwo wytrzeć :) ale strasznie wkurzające to było jak po każdym dłuższym korzystaniu z kompa takie coś miałem :)

wcale sie nie obrazilem ;)

tak faktycznie jest, zwlaszcza jak sie reka poci (u mnie przy grach :P )
W tej myszce 310 jest tak czesto, np na tracker'rze za 10zl tak nie bylo

kodziu 03.01.2005 21:27

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Jesli myjesz rece przed kazdym kozystaniem z kompa to gratuluje
ale prawda jest taka ze na rekach sa rozne syfy ktore tam wchodza np kuz

To był taki drobny żarcik i wcale nie chciałem Cię obrazić ;)

Mnie latem denerwował fakt (nie wiem dlaczego wtedy, może częściej na dworze byłem??) że na przyciskach osadzał się "brudek" który można była łatwo wytrzeć :) ale strasznie wkurzające to było jak po każdym dłuższym korzystaniu z kompa takie coś miałem :)

mr_spock 03.01.2005 20:30

Cytat:

Napisany przez kodziu
To łupierz czy po prostu się łuszczysz? ;)

Ta szparka rzeczywiście dosyć spora ale w sumie mi tak nie przeszkadza :)

Przyciski na szczęscie jeszcze się nie starły :>

Ta mycha za 60zł też jest wypasiona :)

@Remix gratuluje wyboru :D

PS W vobisie (dosyć drogi sklep) tą myszke można było dostać za 199zł, chyba słabo szukałeś :peace: Tak byś miał na miejscu i wyszło by taniej...

Jesli myjesz rece przed kazdym kozystaniem z kompa to gratuluje
ale prawda jest taka ze na rekach sa rozne syfy ktore tam wchodza np kuz

kodziu 03.01.2005 18:41

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Jedyna wada, ktora mnie drazni ja szczeliny w laczeniach czesci mychy, wchodzi tam wszysko ze skory dloni. Ale to kwestia przetarcia calosci

To łupierz czy po prostu się łuszczysz? ;)

Ta szparka rzeczywiście dosyć spora ale w sumie mi tak nie przeszkadza :)

Przyciski na szczęscie jeszcze się nie starły :>

Ta mycha za 60zł też jest wypasiona :)

@Remix gratuluje wyboru :D

PS W vobisie (dosyć drogi sklep) tą myszke można było dostać za 199zł, chyba słabo szukałeś :peace: Tak byś miał na miejscu i wyszło by taniej...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:51.