![]() |
Cytat:
Wiem, ze dla mnie: -to jest kultowa ksiazka (Tolkien wymyslil, stworzyl, opisal i zabil ta jedna ksiazka caly nowy gatunek literacki) -to jest dla mnie kultowy film, po raz pierwszy wizja kogos innego zgadza sie z tym co widzialem czytajac ksiazke. Czasami trzeba byc dzieckiem. I tyle. |
Oj bedzie duzo nowych fajnych filmów w tym roku!
Władca 2 , Matrix 2 , Gladiator 2 !!! Trzeba iść do kina!!!:o |
ja na ekranizacje Władcy czekałem od chwili kiedy przeczytałem ksiązke, wiec jakies 5 lat, mój ojciec czekał jakieś 20 lat, więc zaczekamy jesczze i sobie pójdziemy do kina, nie 31 stycznia, a 1 albo 2 lutego, będzie mniejszy tłok
jak byłem w premiere na Drużynie Pierścienia to wiekrzosc ludzi znalazła sie tam zupelnie przypadkowo (tzn. nie dlatego ze tu Władca, ale dlatego że piątek godzina 19:00 :)), i hasła z tyłu w stylu "hyhy on ma owłosione nogi" :P (swoja drogą nieźle to brzmiało :P) oglądanie jakiegokolwiek WIELKIEGO filmu na ekranie monitora, wiedząc ze idzie sie do kina, jest TURBO-BŁĘDEM :) teraz tylko módlmy sie aby pan Jackson nakręcił jeszcze film na podstawie "Hobbita" i żeby był on równie dobry albo nawet lepszy niż dwa filmy które już są Delenda Carthago (tak zakańczał o Wielki Katon swoje przemówienia) |
Cytat:
i do tego 2??? hmm... |
Cytat:
A o 2 już krążą mnie słuchy...:cool: |
Ja obejrzałem Ja obejrzałem Władcę (1 czesc) w kinie ,a później wna monitorze.Muszę potwierdzić ten fil robi olbrzymie wrażenie ,ale na dużym ekranie ;)
|
moja siostra widziala juz wladce (Two Towers - w stanach) i niestety bardzo sie rozczarowala, a jedynke - podobnie jak ja - uwazala za rewelacyjna. Mam nadzieje, ze to tylko jej opinia, ale obawy pewne we mnie zasiala....
|
Cytat:
|
Lord of the Rings rules!!Sciagam sobie 2 CD
|
niemogl by ktos tego sciagnac i wsadzic na FTP???
bo z tej strony to sie bedzie strasznie dlugo sciagalo. ale nawet jak sciagne to nieogladne tylko poczekam na premeire. ale fajnie byloby miec juz ten film8) |
Cytat:
fajnie byloby miec stale lacze, zeby mozna sobie bylo samemu ta sciagnac. No, ale moze juz niedlugo....:) |
Cytat:
sorry za zamieszanie w twoim poscie - ale teraz juz mi sie 'edytuj' z 'odpowiedz' myli... |
nie probowalem sciagnac bo nie mam stalego.ale moj kolega oglby mi sciagnac.wiem ze ona ma strasznie slabe transfery z zagranicznych stron.wiec pomyslalem ze z FTP bedzie szybciej.
a moze ktos to ma na DC??? |
A tak przy okazji chciałem się spytać czy ktoś ma napisy do tego filmu ;)
Do wersji: The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVDScr.Xv iD-ViTE The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD2.DVDScr.Xv iD-ViTE Bo link ze strony pol-osiol, mi nie dziła :buu: Nara |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |