![]() |
Ilość załączników: 1
To ja z innej beczki. Mam wersję TwoTowers na 2 CD
Mam 98SE, divx3.11, 5.02 i cośtam od PowerDVD. Powiedzcie co mam zainstalować, żeby nie mieć takich pasków jak w załączniku i móc ten film obejrzeć? |
Cytat:
|
pamiętajcie, że wyprawa trwa...i idziemy do kina!
|
Cytat:
|
Witam
ja ostatnio oglądałem Two Towers (4CD) na kompie i niestety muszę powiedzieć że troche się zawiodłem. Ale i tak do kina pójdę. |
Ja najpierw obejrze w kinie, potem zalatwie DVD.
|
Mam juz na hdd "2tower" zdziabywane z dvd - boje sie że sie złame przed pójsciem do kina - wytrzymałem juz 4h(agrh!!!!!) - Boże dodaj mi sił przed tą pokusą .........
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
A tak przy okazji chciałem się spytać czy ktoś ma napisy do tego filmu ;)
Do wersji: The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVDScr.Xv iD-ViTE The.Lord.Of.The.Rings.The.Two.Towers.CD2.DVDScr.Xv iD-ViTE Bo link ze strony pol-osiol, mi nie dziła :buu: Nara |
nie probowalem sciagnac bo nie mam stalego.ale moj kolega oglby mi sciagnac.wiem ze ona ma strasznie slabe transfery z zagranicznych stron.wiec pomyslalem ze z FTP bedzie szybciej.
a moze ktos to ma na DC??? |
Cytat:
sorry za zamieszanie w twoim poscie - ale teraz juz mi sie 'edytuj' z 'odpowiedz' myli... |
Cytat:
fajnie byloby miec stale lacze, zeby mozna sobie bylo samemu ta sciagnac. No, ale moze juz niedlugo....:) |
niemogl by ktos tego sciagnac i wsadzic na FTP???
bo z tej strony to sie bedzie strasznie dlugo sciagalo. ale nawet jak sciagne to nieogladne tylko poczekam na premeire. ale fajnie byloby miec juz ten film8) |
Lord of the Rings rules!!Sciagam sobie 2 CD
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |