![]() |
o zesz mac! to juz nie macho ni perwers, to poprostu afrykanczyk....
a najlepsze sa komentarze pod artykulami.... "Moj robak szuka jakiejś ciepłej norki,bo pogoda pskudna i nie jest to jakieś " "A gdzie byli rodzice?? Ciekawe gdzie byli rodzice, zupełny brak opieki !!!" |
To nie macho - to perwers ;)
|
jasli chcecie wiedziec, co znaczy byc macho, to przyczytajcie to : http://info.onet.pl/938213,69,item.html
:) |
Cytat:
|
z pamietacie takiego czarodzieja - Hudini (nie jestem pewien czy tak sie pisze), tez wymyslal rozne *******y, az sie w koncu utopil podczas jednego tricku ;)
|
tak czy inaczej wszytko bylo w tv, widziales na zywo? te, moze statula zniknela, ale wciaz tam jest, to dopiero czary mary :D
|
Cytat:
|
Duzo rzeczy zniknelo: statua wolnosci, samolot; David przechodzil przez mur chinski, spadal z wodospadu Niagara, latal itp.itd. ;).
Ja w to jednak nie wierze. To nie magia, to ILUZJA |
Tak czy siak kiedyś znikną pociąg, facet latał na scenie bez żadnych linek podtrzymujących. itp. W którymś programie było pokazane jak David stał na stole (widać było pustą przestrzeń pod stolem) przykryty jakąś płachtą i koleś znikną. :)
|
Patrix:
programy copperfilda sa troszke inacze krecone, a zagadki te z tym ze ty wodzisz polacem po ekranie a on mowi gdzie masz palca to czysta matematyka. reszta to zludzenie optyczne itp... nie ma magi :) mama nie mowila? a przynajmniej david nie jest czardziejem. no dobra, jest magia, ale david i tak nie jest czarodziejem. |
Nio super Edwardo powinieneś zająć się tym chyba zawodowo :) Prześledz program Copperfilda. :)
|
Cytat:
a ten pierwszy fejk-filmik pare lat temu |
no no... Edwardo - szalejesz ;)
edit: 1. niezły ten trick z żółtą naklejką :D 2. koło rzeczywiście "przyśpiesza" ;) |
nastepne dodowy, ale chyba ten wczesniejszy co dalem to wystarcza:
otworzcie filmik np w virtualdubie i zlokajcie klatke 73 i 74, otoz zolta naklejka na autobusie zostaje miedzy slupamie (slup i drogowskaz) przez te dwie klatki a reszta autobusu wciaz sie porusza. koljen klatki: 47 - tak jakby brakowalo kawalka kolo tego tylnego od strony obserwatora czyli nas - kolejne 3-4 klatki - zwrocice uwage jak sie poruszaja tylne kola wzgledem siebie - to od naszej strony dogania to zewnetrzne ;) no i wkolejnych klatach caly autobus wyglada jakby jego bok ten zewnetrzny przescigal ten bok ktory widzimy - dobrze widac na kolach no to co? chyba rozpoznanie zakonczone podsumowanie: montaz bardzo dobry, ale i tak ja jestem boski :) <roftl> |
Ilość załączników: 1
tadam!
jestem boski <roftl> no i co? samochod lamie slupy? i to nie tylko jedna taka klatka, ale caly przejadz osobowki jest taki z polamanymi slupami :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |