![]() |
Dobry filmik ;)
|
Cytat:
|
ej oki, to jest fotomontaz jak nic,
raz - te kolo faktycznie, raz jest przed kolem potem za kolem dwa, zwrocicie uwage na kaluze, samochod sie nie odbil w niej a juz autobus tak, chociaz powinien przynajmniej dach samochodu sie odbic. dwa - spojrzcie jak jedzie samochod, skreca "od nas" w strone parkingu ktory widac w tyle, a doslownie po 4-5 klatkach gdy znika cien samochodu osobowego z tego samego toru ruchu wylania sie autobus. no i najwazniejsze za chwile tylko screna zrobie kekek :P |
frog: u mnie dziala normalnie... nie wiem jak ci pomoc...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
koleś raz leżał z przodu, raz leżał z tyłu... :D wogóle go nie było jak przejeżdżał tamtędy autobus :D FOTOMONTAŻ
P.S. oblookajcie załączniki |
mp3ójki tez jest blednie,
tak samo jak 10ty albo 2gi a widzialem juz na tym forum takie niewidy. pisze sie dziesiaty, drugi...a nie jakies wymyslne 2óch albo jeszcze co innego jakby Miodek zobaczyl to, to by na zawal serca wykitowal ;) |
Ja zgadzam się ze zdaniem Edwarda i Mili'ego666 widzać przecież że koleś zachaczyłby o podwozie ałtobusó, ale nie nabijajmy się z kogoś błędów, bo przecież sami nie jesteśmy nieomylni mój ostatni błąd na forum to mp3ujki zamiast mp3ójki, ale ja się przyznaje że pewnie mam jakąs dysortografie :D
Pozdro |
dobrze ze nie aótobusu albo aółtobusu....
|
Cytat:
|
Wydaje się że on skacze obok ałtobusu. Ale i tak fajnie zrobione :spoko:
|
To wygląda na fotomontaż lub raczej filmomontaż :D
|
Witam!
nie zgodze sie z Wami... spojrzcie na cien... jest z lewej strony obiektow a Slonce swieci idealnie od prawej strony, wiec cien jest prostopady z naszego punktu widzenia... skoro gosc polozylby sie obok autobusu, to bylby nadal w Sloncu, a ten koles jest w cieniu... poza tym jednak kolo mu nie zaslania glowy.. to on zaslania te kola bardziej oddalone od nas... Ja sadze, ze gosc polozyl sie jednak pod autobusem...a autobus? nie hamowal bo kierowca byl nieuwazny... koles pojawil sie z nikad, ze ten kierowca nawet nie zdazyl zareagowac. Ale to jest moje zdanie :) |
Cytat:
|
a co do macho:
po doglebnym przeanalizowaniu filmiku, stwierdzam ze koles nie wskoczyl pod autobus, tylko za autobus, tzn polozyl sie tuz kolo toru przejazdu pojazdu co wywolalo zludzenie, ze autobus przejechal nad nim. ;) zamontalem nie? przyjzyjscie sie uwaznei, klatka po klatce, kola pod katem widac, glowe mu zaslaniaja tylnie zewnetrzne kola, a tak nie powinno byc. i jeszcze pare innych szczegolow. jestem boski nie? <roftl> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |