![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
^_^ ^_^ ^_^ no wez nie mow ze w to wierzysz.... jejku, powaznie myslisz ze wszyscy rodza sie bialo a potem zmienia sie im kolor skory? no wez! ![]() z jakiej planety jestes
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
Mam Download Menager ale to forum nie pozwoliło na jego użycie. Czy ten ZIP to jest jakiś inny przy ściąganiu przez IE? |
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zajrzyj tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32452
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
wymadrzasz sie, a malo wiesz, musisz dorosnac, bo robisz zlewke z czegos, o czym nie masz "bialego" pojecia 1. nie napisalem, ze wszyscy rodza sie bialo, a ze "Murzyniątko po urodzeniu jest biale" 2. mialem racje, chociaz napisalem, ze nie jestem pewien: tu jest link: http://www.mb.diecezja.tarnow.pl/gaz...7-08/art_5.php "Jezu ufam Tobie" jak Ci ten link nie starcza, to poszukaj w bibilotece czegos z antropologii zacytuje Cie: no wez! ![]() i zastanow sie na przyszlosc, bo ostatnio Twoje posty upodabniaja sie do postow niejakiego AleXa - zlewka z innych, tyle, ze AleX w przeciwienstwie do Ciebie w tych postach zawiera czasem jakas merytoryczna wartosc mimo wszystko pozdrawiam, Białasie!
UWAGA: nie mylic z MODeratorem! . Ostatnio zmieniany przez pykson : 21.06.2004 o godz. 23:56 |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
![]() |
pykson
to zes mi pojechal... zlewka ze wszystkich? wskaz ktorzy Ci wszyscy... ""notabene: wszystkie murzyńskie dzieci rodzą się białe, ale pod wpływem kontaktu ze światłem po paru dniach pigment skórny przyjmuje barwę czarną" jakos mi sie w to wierzyc za bardzo nie chce... bo widzialem film z porodu i dziecko urodzilo sie ciemne... a wierzyc mi sie nie chce... bo ostanio fajny artykul na gazeta.policja.pl opublikowali... tak tak... moze tu podobny blad byl? a gazetom i publikacjom pokoroju nasz dziennik itp nie ufam za bardzo...klapki na oczy i heja do przodu. PS nie po to sa emotioikony zeby ich nie urzywac, ja w swoim poscie urzylem, myslalem ze zlapales. jak dla mnie EOT
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
jak nie wierzysz, ze Murzyniatko jest biale po porodzie, to Twoja niewiedza i tyle. i jeszcze jedno, bede zlosliwy juz do konca, ale mnie wkurzyles: "używać" a nie "urzywać"pozdro pax EOT
|
|
|
|
#52 | |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie gniewaj sie juz...
|
|
|
|
#53 |
|
![]() |
mr_spock
yh... rozgryzles mnie ![]() nie gniewam sie ![]() ja sie rzadko gniewam, chyba sie przekonali niektorzy ![]() ogolnie jestem czlowiekiem o silnych nerwach ale jak juz sie wkurze to oj... lepiej omijac mnie
|
|
|
![]() |
|
|