![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
![]()
Ostatnio na wyglaszanym przeze mnie referacie z architektury komputerowej cwiczeniowiec zapytal mnie o sposob przydzielania przerwan danym urzadzeniom podpietym do tego samego kanalu przerwan... pech chcial ze nie bylem za bardzo w tej dziedzinie obcykany i gosciu powiedzial ze jak nastepnym razem tego nie omowie to mi nie zaliczy referatu... Wiec prosze o pomoc jesli wiesz cos na ten temat i mozesz mi to w jakis prosty sposob wyjasnic bede wdzieczny
![]() Jego pytanie brzmialo mniej wiecej tak: w jaki sposob uklad przydzielajacy urzadzeniom przerwania je rozpoznaje skoro przykladowo dwa urzadzenia wspoldziela jeden kanal... skad on wie ze ma obsluzyc przykladowo w danym momencie karte dzwiekowa a nie sieciowa... Szukalem tego po necie i w anatomi pc ale slowo daje... nic nie znalazlem co by na to pytanie mi odpowiedzialo ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|