![]() |
Cytat:
ważne czy nie były pryskane :D PS. zrobiłem w pierwszym poście listę obecności - ktoś chętny jeszcze do wpisania się :czytaj: |
A czy wyginały się? ||
|
pamiętacie szaleństwo internetowe za pomocą tepsowego 202122 :rotfl:
forum potrafiło się wczytywać 5 minut, a impulsy leciały:sciana: |
Pamiętam zwłaszcza ten jeden rachunek za ponad 7 stów! :szczerb: k***a :sciana:
|
Ten dźwięk wprowadzał mnie w stan dziwnego odrętwienia... Ping-zzzz-z-z-z-z tiririm-di-rim... i tak jeszcze pięć sekund :P
Edit O - już jestem w gablotce ;) |
Cytat:
W tamtych czasach internet był inny. Dostęp mieli ludzie, którzy wiedzieli jak to działa i jak tam działać. Dzisiaj jest inaczej. Czy lepiej? Jest inaczej :) |
Cytat:
był irc, polchat i większość wiedziała co to netykieta |
Cytat:
|
Cytat:
A dzis jak piszesz to marudza. Postepowi jacys strasznie... |
Cytat:
Na MAC też działają przecież :taktak: |
@Majonez większa kultura panowała, znaczy tak mi się wydaje. Cóż teraz wszystko jest bardziej masowe, pewne usługi z dawnych lat przechodzą ewolucje: fora -> FB/MS/NK/Twitter.
Komunikatory zastąpiły IRCa. Ludzie też dorastają, nie mają czasu na "tworzenie treści". Zauważyłem też, że dzisiaj każdy by chciał mieć wszystko na gotowe. Z jednej strony to rozumiem - takie czasy, wszystko się robi na biegu... Cytat:
|
Owszem.
Dzisiaj pisanie bez ogonków, to zwykłe lenistwo usprawiedliwiane zasadami netykiety sprzed 15 lat. Ten alt się nie wytrze ani nie zużyje, bo właściwie do niczego innego nie jest używany. |
MAC oszczędza klawisz alt....
|
@grzeniu "Think different" :rotfl:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:18. |