Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.05.2004, 16:18   #16
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jasut - w pelni sie z Toba zgadzam, widzialem ten film zanim zobaczylem ten temat i ja bym tego nie zamiescil, nawet nie rozsylalem teog ludziom, tylko pokazalem go tym, ktorzy chcieli, ostrzegajac ich wczesniej, z mojego kompa (w pracy)
film i tak jest publicznie dostepny, wiec nie ma co kogo oskarzac
imho dobrze ze juz linka nie ma tu, jak ktos bedzie chcial to i tak znajdzie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.05.2004, 18:16   #17
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja film widzialem kilka dni temu, drastyczne to prawda, to nawet nie byla jakas egzekucja, to bylo zarzniecie jak zwykla swinie (jak juz wspomniano)
a teraz juz raczej wiem dlaczego jest ta cala wojna, sraty taty z ta bronia masowej zaglady, to jest wojna z terrorem

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.05.2004, 19:01   #18
michal_zb
Forumator

Data rejestracji: 23.05.2003
michal_zb zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
nie zapominajcie o tym co przedstawił mr_spock - torturowanie irackich więżniów... Amerykanie na swoje szczęście tylko zrobili zdjęcia a nie nakręcili tego na kamere...
pomyślcie jak byście się czuli gdybyście na tych zdjęciach zobaczyli torturowanego kogoś bliskiego
nie chodzi o to że bronię Arabów, ale przecież są ludzie dobrzy i źli: nie każdy z ciemną karnacją itp jest terrorystą, nie każdy amerykański żółnierz w Iraku jest aniołem...
michal_zb jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.05.2004, 20:23   #19
Edwardo
..::Blue Machine::..

Data rejestracji: 12.11.2003
Edwardo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Filmu nie ogladalem i nie mam zamiaru, wysatrczy ze screena widzialem z niego...

a teraz poczytajscie niektorzy z was swoje wypowiedzi i pomyslcie chwile.
piszecie ze ci co mordowali to zwierzetami sie stali i wszytkich byscie wystrzelali albo w kosmos wyslali....
no PRZEPRASZAM BARDZO! ale smierc jest smiercia!
kurde ludzie!
piszac takie cos, sami zachowujecie sie jak ci z filmu.
czy nozem czy karabine zabijasz czlowieka...
pomyslcie co poniekotrzy zanim cos napiszecie...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55.
Edwardo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.05.2004, 20:27   #20
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
prosze o kontakt na priva tych, co maja linka do tego filmu.
z gory oswiadczam, ze jestem pelnoletni (dosyc dlugi czas juz nawet) i w pelni swiadomy swego wyboru.
opinie, ktore tu zamieszczacie powoduja, ze jednak czesc bedzie chciala to obejrzec.

@Loczek
fak, jastut ma racje, imo to nie jest dobry pomysl dawac tego linka tak offen, moderator MUSIAL zareagowac, po to jest.

@Czero
Zgadzam sie z Toba absolutnie we wszystkim co napisales, ale film jednak chcialbym obejerzec.

i tak na koniec krotka refleksja: nie sadze zeby dzisiaj swiet byl gorszy niz 10, 100 czy 500 lat temu. po prostu globalizacja (internet) powoduja, ze wiemy duzo wiecej i widzimy duzo wiecej, jestesmy lepiej doinformowani, ale czasem i lepiej zdezinformowani...

ciekawe co robia wspaniali amerykanscy chlopcy w iraku, watpie zeby byli az tak brutalni, ale nie mozemy twierdzic, ze arabowie to jakas gorsza rasa "tylko" dlatego, ze czesc z nich jest skrajnie POPIER***OLONA.

smutne to wszystko

narka
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.05.2004, 20:45   #21
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Na ten topic natknąłem się dzisiaj podczas standardowego przeglądania "Co nowego". Niestety linka już nie było... Jednak jak ktoś chce to filmik i tak znajdzie. Ja osobiście nienawidzę przemocy i uciekam od niej z daleka jak tylko mogę. Najchętniej mieszkałbym sobie na łące w domku bez radia, telewizji, nowinek technicznych, gazet i po prostu czas spędzałbym na czytaniu książek i wypasie owiec. To co się dzieje na świecie to po prostu żenada. I jak najchętniej trzymałbym się od tego z daleka. Jednak wracając do filmiku to obejrzałem go i po prostu jest okropny [o ile to nie za mało powiedziane]. I prawdę mówiąc zastanawiam się czy jak wyjdzie Pasja w wersji dvdrip to czy ją oglądać !? Co prawda jestem bardzo wrażliwy i nawet po obejrzeniu "Phone Booth" czy "Requiem for a dream" chodziłem przez kilka dni roztrzęsiony. Ale takie bestialstwo w kilka sekund ? Powinni zabronić oglądania czegoś takiego osobom wrażliwym i o słabych nerwach, a w dodatku osobom młodym, chociaż w dzisiejszych czasach, gdy gierki coraz bardziej oddają efekt zbliżony realizmowi ciekawe czy coś takiego ich zaskoczy ?
Stary 19.05.2004, 21:43   #22
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja tez nie ogladalem i chyba nie obejrze bo nie mam ochoty na ogladanie sadystow. ;(
.::piotrek::. jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2004, 13:22   #23
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zobaczylem ten film. Nie bede komentowal arabow, ale dziwie sie ze tak wspanialy wywiad amerykansko-izraleski nie wytepil jeszcze przywodcow tych dzikusow (tych co namawiaja do swietej wojny).

@KarolluZ, tez bym sie przeniosl na ta laczke.

Dobrze, ze jakosc nie byla dobra, bo moze kiedys zapomne.
nie chce mi sie jesc obiadu, wylaczylem winampa
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2004, 13:38   #24
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja tylko dodam, że wieczorem nie mogłem zasnąć... a humorek to miałem zwalony... dzisiaj na szczeście już jest troszke lepiej... ale tego co widziałem to nie życzę nawet swojemu wrogowi...

@Pykson... nic tylko oszczędzać i przenosić się na łączkę.... łączka rulez
Stary 20.05.2004, 23:28   #25
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero
Swiat jest coraz bardziej chory....
Swiete slowa...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.05.2004, 22:51   #26
michal_zb
Forumator

Data rejestracji: 23.05.2003
michal_zb zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
TO jest makabra...

bez komentarza...
michal_zb jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2004, 12:38   #27
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja tez to kiedys widzialem, dostalem linka i bylo napisane ze arabowie zabijaja amerykanina, a ze wczesiej slyszalem o ym filmiku postanowilem go obejrzec. Obejrzalem i ... takjak to obejrzalem 30 min siedzialen na krzesle w takiej pozcycji w jakiej ogladalem. Nie wiedzialem co myslec, mialem pustke w glowie, taka jakiej jeszcze nigdy nie mialem. Spytalem sie kolegi czy to widzial powiedzial ze nie i ze chciaby zobaczyc, odradzalem mu ale dalem linka. Tej nocy mialem sie uczyc na historie na race klasowa, niestety poobejrzeniu tego nie za bardzo mi to wychodzilo
Stary 23.05.2004, 14:12   #28
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
heh każdy mówi, że nie poleca tego filmu, a sami jakoś widzieli to jest najlepsze

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.05.2004, 14:19   #29
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a ja chce zobaczyc, poprosze linka na priv
Stary 23.05.2004, 14:21   #30
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
No ja niestety/stety nie oglądałem tego filmiku (może i dobrze) bo juz Ciapuś "zagwiazdkował" linka

Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 23.05.2004 o godz. 14:24
MacGyver jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: