![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Patrix na rolkach ?!
Znajomy świdruje mnie, abym sobie rolki kupił - bo ponoć to jest lepsze od biegania, a mała grupka już jest, no i długi dobry asfalt...
Problem w tym, że nie umiem jeździć na tego typu wynalazkach co mają ostre płozy albo kółka. Za młodu moda na to mnie minęła, bo jakoś się tym nie interesowałem. Koledze odpaliłem, że spoko ale odkładam tą sprawę na bliżej nieokreśloną przyszłość, a jak mnie nie będzie uczył jeździć, to w ogóle nie ma sprawy i baszta ![]() Teraz mam inne sprawy na głowie i finansowo i czasowo, ale temat/wyzwanie myślę sobie, że podejmę. Poteoretyzujmy trochę. Jaki sprzęt radzicie dla lamera poza ochraniaczami ? ![]() Druga sprawa fajne by było coś na czym da się nauczyć, a potem w miarę szybko jeździć (bez potrzeby zmiany rolek). Jakie zapięcia ? Jak duże kółka ? Kółek ma być po 4 na płozę, nie mam zamiaru grindować na nich... ![]() Na allegro widziałem działy dla rolek fitness i do jazdy szybkiej... Myślę nie przekraczać kwoty do 250,- bo jeszcze muszę zostawić coś na ochraniacze.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Apple flame war (było: Apple iPad) | Bartez | Systemy operacyjne i aplikacje | 8008 | 20.04.2020 17:13 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |