Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.05.2003, 10:28   #1
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Maly bug? :)

Nie chce sie wtracac, ale chyba cos nie tak?
pozdro

--EDIT--
Najwyrazniej ktos 'grzebie' w plikach forum... i ustawia nowe hacki..., ten najwyrazniej bedzie zliczal ilosc tematow na offtopicu..., ups.. mam juz jeden
pozdro
Dołączone obrazki
Maly bug? :)-bug.jpg 

Ostatnio zmieniany przez Smartek : 14.05.2003 o godz. 10:33
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.05.2003, 10:32   #2
SoBal
Były user

Data rejestracji: 08.04.2002
SoBal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Akurat złapałeś mnie w trakcie edycji Forum Teraz jest tam pewien licznik o zrobienie którego prosiło mnie wiele osób.
Stary 14.05.2003, 10:34   #3
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
Akurat złapałeś mnie w trakcie edycji Forum Teraz jest tam pewien licznik o zrobienie którego prosiło mnie wiele osób.
Heh, zaczalem edytowac moj temat, a ty w tym czasie posta napisales... lol ^_^...
pozdro

--EDIT--
Nie chce nic mowic, ale wszystkie przeze mnie napisane posty sa napisane w offtopicu, chyba tylko jednego posta napisalem poza tym dzialem .
Stary 14.05.2003, 11:00   #4
SoBal
Były user

Pracuję teraz nad "przeliczeniem" liczby postów, tak żeby pokazywał prawdziwe statystyki - czyli ile postów osoba napisała w dziale Offtopic wogóle, a nie jak jest w tej chwili - od czasu instalacji hacka.
Stary 14.05.2003, 11:03   #5
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
Pracuję teraz nad "przeliczeniem" liczby postów, tak żeby pokazywał prawdziwe statystyki - czyli ile postów osoba napisała w dziale Offtopic wogóle, a nie jak jest w tej chwili - od czasu instalacji hacka.
Ups... to troche ich bede mial ^_^ ^_^ .
A moglbym prosic o linka do tematu w ktorym proszona o oddzielny licznik offtopicowy?
pozdro

ps - czy jak na offtopicu zyskam 500 postow, czy tam ile bylo do wlasnej rangi, to bede mogl ja zmienic [pytanie z ciekawosci... bo ranga wyjadacz, jak najbardziej mi odpowiada ]
Stary 14.05.2003, 11:13   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
... powodzenia, sam jestem ciekaw jak to u mnie wygląda
Stary 14.05.2003, 11:14   #7
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
SoBal napisa***322;(a)

no to Sobal coś się spier.... bo nie wyświetlają się teraz awatarki i gdzieś poszła sobie data rejestracji na forum
a ten licznik to IMHO mocno nietrafiony pomysł / w tej postaci przynajniej /
pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.05.2003, 11:16   #8
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
faktycznie, coś Sobalowi poszło nie tak jak powinno :o
Stary 14.05.2003, 11:18   #9
SoBal
Były user

Panowie, dajcie mi chwilę, właśnie nad tym pracuję...
Stary 14.05.2003, 11:20   #10
para
Guru

Data rejestracji: 18.11.2002
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mam nadzieję, że warto będzie chwilę poczekać.
para jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.05.2003, 11:22   #11
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Cytat:
cana napisa***322;(a)

no to Sobal coś się spier.... bo nie wyświetlają się teraz awatarki i gdzieś poszła sobie data rejestracji na forum
a ten licznik to IMHO mocno nietrafiony pomysł / w tej postaci przynajniej /
pozdro
No i nie wyswietla sie data edycji postow
pozdro
Stary 14.05.2003, 11:36   #12
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
Panowie, dajcie mi chwilę, właśnie nad tym pracuję...

oki, czyli wszystko jest zgodnie z twoją sygnaturką 8)
pozdro
ps też jestem ciekaw ile offów zapodałem / żadko bywam w innych działach bo tu zawsze było/jest ciekawiej /

ps2 o znów mam zero na off a tak fajnie się zapowiadało

Ostatnio zmieniany przez cana : 14.05.2003 o godz. 11:38
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.05.2003, 13:00   #13
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

No to mi sie podoba !

BTW - a czy jest taki hack który podaje ile postów bylo na temat
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.05.2003, 13:10   #14
SoBal
Były user

Za posty na temat uznane zostały posty w działach innych niż Offtopic. Tak teraz przeglądam dalej hacki... i widzę parę fajnych dodatków.... Że zapytam... chcecie czasem w sobie coś zagrać ? Z ludźmi z Forum? Bo właśnie coś takiego mam na oku, ladder (dla niewtajemniczonych: drabinka z wynikami), kompletne statystyki no i masa gier, m.in. Breakout, Pacman, Snake, Space Invaders, Tetris, Simon Says, Hexxagon, Roulette, Word Drop, Xtreme Snake, xBreakout, Plasma v2, Asteroids, X-Ball, Pong, Witch Hunt, Alien Attack, Star Flight, Plasmanaut, TIE Fighter, Pong, Ping Pong, X-Mas Boarding, Kart Racer, Kart Racer, Wall-Ball, Funky Pong, Funky Pong, Squid Hunter, Pong-Solo, Poker, Blackjack, Pinball, Save Us!, The Simpsons Shooter, Cheetah Racing, 777, Slot Machine, Alien Invasion, Breakout 2, Pigy Trap, Star Flight, MASA Slot Machine, Freestyle, XC, Zapper, Snow Paul, Snowboarding Santa, Paladin, Shooter, X-Ball, Revenge, Press, Gioco Muro, Giocospaziale, Giocospaziale, Egg, Moonskate, Rogue's Gallery, R-Shot 3, R-Shot, Scatting Game, Stab the Pumpkin, Moreno, Ameriman carshooting, Solitaire, PokerX, Eggs, Starchaser, SlotX, Jewels - jak widac lista jest dość pokaźna...
Ale teraz tak sobie myślę... że trzeba by ewentalnie wybrać kilka prostszych gier i je zmodyfikować na nasze potrzeby - czyli jakość przystosowac do stylu CDRinfo...
W takim wypadku po pierwsze - potrzebna by była osoba, która zna się BARDZO dobrze na Flashu (czyli coś więcej niż go tylko zainstalwoała)... - chętni - na PM.
Wszelkie pomysły - czekamy.
Stary 14.05.2003, 13:25   #15
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Cytat:
SoBal napisa***322;(a)
Za posty na temat uznane zostały posty w działach innych niż Offtopic. Tak teraz przeglądam dalej hacki... i widzę parę fajnych dodatków.... Że zapytam... chcecie czasem w sobie coś zagrać ? Z ludźmi z Forum? Bo właśnie coś takiego mam na oku, ladder (dla niewtajemniczonych: drabinka z wynikami), kompletne statystyki no i masa gier, m.in. Breakout, Pacman, Snake, Space Invaders, Tetris, Simon Says, Hexxagon, Roulette, Word Drop, Xtreme Snake, xBreakout, Plasma v2, Asteroids, X-Ball, Pong, Witch Hunt, Alien Attack, Star Flight, Plasmanaut, TIE Fighter, Pong, Ping Pong, X-Mas Boarding, Kart Racer, Kart Racer, Wall-Ball, Funky Pong, Funky Pong, Squid Hunter, Pong-Solo, Poker, Blackjack, Pinball, Save Us!, The Simpsons Shooter, Cheetah Racing, 777, Slot Machine, Alien Invasion, Breakout 2, Pigy Trap, Star Flight, MASA Slot Machine, Freestyle, XC, Zapper, Snow Paul, Snowboarding Santa, Paladin, Shooter, X-Ball, Revenge, Press, Gioco Muro, Giocospaziale, Giocospaziale, Egg, Moonskate, Rogue's Gallery, R-Shot 3, R-Shot, Scatting Game, Stab the Pumpkin, Moreno, Ameriman carshooting, Solitaire, PokerX, Eggs, Starchaser, SlotX, Jewels - jak widac lista jest dość pokaźna...
Ale teraz tak sobie myślę... że trzeba by ewentalnie wybrać kilka prostszych gier i je zmodyfikować na nasze potrzeby - czyli jakość przystosowac do stylu CDRinfo...
W takim wypadku po pierwsze - potrzebna by była osoba, która zna się BARDZO dobrze na Flashu (czyli coś więcej niż go tylko zainstalwoała)... - chętni - na PM.
Wszelkie pomysły - czekamy.
Moze pan BD zna sie na flashu?..., a z tymi grami bylby cool pomysl..., szkoda, ze nie ma czegos w rodzaju kalambury.pl
pozdro
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: