![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maly bug? :)
Nie chce sie wtracac, ale chyba cos nie tak?
pozdro ![]() --EDIT-- Najwyrazniej ktos 'grzebie' w plikach forum... i ustawia nowe hacki..., ten najwyrazniej bedzie zliczal ilosc tematow na offtopicu..., ups.. mam juz jeden ![]() ![]() pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 14.05.2003 o godz. 10:33 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Akurat złapałeś mnie w trakcie edycji Forum
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() pozdro ![]() --EDIT-- Nie chce nic mowic, ale wszystkie przeze mnie napisane posty sa napisane w offtopicu, chyba tylko jednego posta napisalem poza tym dzialem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Były user
![]() |
Pracuję teraz nad "przeliczeniem" liczby postów, tak żeby pokazywał prawdziwe statystyki - czyli ile postów osoba napisała w dziale Offtopic wogóle, a nie jak jest w tej chwili - od czasu instalacji hacka.
![]() |
#5 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]() A moglbym prosic o linka do tematu w ktorym proszona o oddzielny licznik offtopicowy? pozdro ![]() ps - czy jak na offtopicu zyskam 500 postow, czy tam ile bylo do wlasnej rangi, to bede mogl ja zmienic [pytanie z ciekawosci... bo ranga wyjadacz, jak najbardziej mi odpowiada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() no to Sobal coś się spier.... ![]() a ten licznik to IMHO mocno nietrafiony pomysł / w tej postaci przynajniej / pozdro
![]() |
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faktycznie, coś Sobalowi poszło nie tak jak powinno :o
![]() |
#9 |
Były user
![]() |
Panowie, dajcie mi chwilę, właśnie nad tym pracuję...
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Mam nadzieję, że warto będzie chwilę poczekać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() oki, czyli wszystko jest zgodnie z twoją sygnaturką 8) ![]() pozdro ps też jestem ciekaw ile offów zapodałem ![]() ps2 o znów mam zero na off ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 14.05.2003 o godz. 11:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
No to mi sie podoba ! BTW - a czy jest taki hack który podaje ile postów bylo na temat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Były user
![]() |
Za posty na temat uznane zostały posty w działach innych niż Offtopic. Tak teraz przeglądam dalej hacki... i widzę parę fajnych dodatków.... Że zapytam... chcecie czasem w sobie coś zagrać ? Z ludźmi z Forum? Bo właśnie coś takiego mam na oku, ladder (dla niewtajemniczonych: drabinka z wynikami), kompletne statystyki no i masa gier, m.in. Breakout, Pacman, Snake, Space Invaders, Tetris, Simon Says, Hexxagon, Roulette, Word Drop, Xtreme Snake, xBreakout, Plasma v2, Asteroids, X-Ball, Pong, Witch Hunt, Alien Attack, Star Flight, Plasmanaut, TIE Fighter, Pong, Ping Pong, X-Mas Boarding, Kart Racer, Kart Racer, Wall-Ball, Funky Pong, Funky Pong, Squid Hunter, Pong-Solo, Poker, Blackjack, Pinball, Save Us!, The Simpsons Shooter, Cheetah Racing, 777, Slot Machine, Alien Invasion, Breakout 2, Pigy Trap, Star Flight, MASA Slot Machine, Freestyle, XC, Zapper, Snow Paul, Snowboarding Santa, Paladin, Shooter, X-Ball, Revenge, Press, Gioco Muro, Giocospaziale, Giocospaziale, Egg, Moonskate, Rogue's Gallery, R-Shot 3, R-Shot, Scatting Game, Stab the Pumpkin, Moreno, Ameriman carshooting, Solitaire, PokerX, Eggs, Starchaser, SlotX, Jewels - jak widac lista jest dość pokaźna...
Ale teraz tak sobie myślę... że trzeba by ewentalnie wybrać kilka prostszych gier i je zmodyfikować na nasze potrzeby - czyli jakość przystosowac do stylu CDRinfo... W takim wypadku po pierwsze - potrzebna by była osoba, która zna się BARDZO dobrze na Flashu (czyli coś więcej niż go tylko zainstalwoała)... - chętni - na PM. Wszelkie pomysły - czekamy.
![]() |
#15 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |