Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.06.2002, 21:49   #1
Druss
Costam

Data rejestracji: 20.05.2002
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Czysta prawda że Maxtor 40GB 5400obr. nie grzeje się i nie słychać go. Sam mam taki model. Jak koledzy do mnie przychodzą to aż się dziwią że komputera nie słychać. A oni mają Baracudy III, IV, i U6. Tak to po prostu skrzeczy. A tak wogóle to U5 są lepsze niż U6. Co do płyt ECS jak np. K7S5A jest dobra i obsługuje max (jak na razie) Athlona XP 2500+.
Nie wziolem tej informacji z powietrza sam mialem baracude i maxtora 60gb 5400, fakt baracuda bardziej sie grzeje ale moj komp chodzi praktycznie non stop i nie powiem zeby maxtor byl zimny To nic zlego ze sie grzeje wazne ze jest dobry.
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.06.2002, 22:27   #2
albertartu
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 03.07.2001
albertartu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Druss napisa***322;(a)

Spoko stary, jak testowalem se dyski z caviarem tez byl szybszy ale nie mialem na nim zadnych danych, wiec szybkos dyskow sie sprawdza jak sa puste sformatowane wtedy mozna okreslic prawdziwa ich szybkosc, dysk systemowy caly czas pracuje, zalezy tez w jakim systemie powieksza sie jego plik roboczy i na to potzrebuje tez troche obrotow wiec najpierw sformatuj se barracude ktora kolwiek i wd i wtedy testnij i zobaczysz prawdziwe rezultaty (WD Sucks!!! i ich tasmy poprzyklejane specjalenie zeby klientow robic w balona, nie polecam tez wciskac tego gowna do kieszeni bo jak sie robi to nieostroznie to tez moze pojechac po tej tasmie)
Przecież ja nie powiedziałem że dyski były puste, za każdym razem były na nich dane i system, każdy miał dokładnie lub prawie dokładnie te same dane, a 40 i 80 odpowiednio więcej w stosunku do 20
albertartu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: