![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Jak poznaliście swoją drugą połówkę?
Jak w temacie. Ja swoją poznałem u kumpla na 18-stce
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja na imprezie po maturze - skonczyla sie pierwsza polowka, no i myslelismy nad czyms wiecej - .7 odpadlo ze wzgledow finansowych, no i w ten sposob poznalem swoja druga polowke
strasznego mialem potem moralniaka, ze tak jedna po drugiej, no po prostu dens a tak serio - nie za duzo tych emocjonalno-exhibicjonistycznych tematow ostatnio? czytajac niektore mozna sie ostro zniesmaczyc - ja wiem ze ktos jest happy i chce to calemu swiatu wykrzyczec - ale ludzei bez przesady
|
|
|
#3 |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Wiem że to Offtopic ale robi się tutaj coś ala Bravo-Popcorn
Zaraz pojawią się Tematy "Gdzie poznałeś swoją lubą" + sonda, "Co jedliście na pierwsze śniadanie"
|
|
|
|
|
#4 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A ja zaraz jak zobaczyłem temat to chiałem napisać, że jszcze nie spotkalem swojej drugiej połówki, ale myśle poczekam, zachwile pojąwią sie mody i usuną temat
bo już bez przesady ale ile można , i się zastanawiam, gdyby SID to zobaczył zaraz byłoby CLOSED i DELETE i pa sprawie, a tu zaraz odświeżam i SID już coś naskrobał i popieram Jego wypowiedz, uważam, że niedługo to forum przekształci sie w kacik zakochanych
|
|
|
|
|
#5 |
|
Formatowiec...
![]() |
Yesoo to przpraszam za ten topic i proszę o zamknięcie bo widze że nie podoba wam się.
|
|
#6 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam 15 lat i moj chlopak chce sie ze mna kochac, co mam zrobic, kochane cdrinfo poradz
nie to ze nie chce, ale jak robie to z psem to mnie troche boli, a nie chce zeby pomyslal ze jestem oziembla probowalam juz z kaszanka, ale tylko sie potem ze mnie smiali w szkole, ciekawe skad wiedzieli pomozcie, prosze
|
|
|
|
|
#7 | |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
, tak sobie pomyślałem Mimal poważny człowiek, wziął ślub, pewnie stara się o dziecko, za chwile zasadzi drzewo, a tu taki tekścior wyjechany zapodaje
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, ja swoja poznalem na Rekolekcjach Akademickich w Duszpasterstwie, stare czasy. Na prosbe zamykam
|
|
|
|
|
#9 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
przekształcacie forum CDRinfo w forum BRAVO?
No nieeeee
|
|
#10 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
Ja pierdziele nimal ale ty masz wyobraźnie ty byś mógł sie w takiej gazecie a'la BRAVO zatrudnić i dawać odpowiedzi do listów
|
|
|
#11 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|