![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
manual do MS DOS
hej
potrzebuje jakiegos manuala dla systemu MS DOS wiem, ze to smieszne (niestety gdzies mi wcielo ksiazke do DOS) ale dokladnie interesuja mnie dwie rzeczy: 1. pliki wsadowe (autoexec.bat) z wlasnym menu wyboru 2. opis ramdysku - wszelkie mozliwe parametry PS przy okazji znacie moze jakis darmowy dosowy paker - zip/rar - bez znaczenia byle szybki i za free i koniecznie praca z linii polecen
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Re: manual do MS DOS
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
1. w helpie dosa jest wszystko opisane / zawsze z niego korzystam /
2. paker to arj albo rar z lini komend / tak gdzieś 2.0 to był ostatni dosowy/ ad1 co do menu i takich tam to poszukaj po forum / last 1.5 roku bo było i to zdaję sie że ja nawet cosik zamieszczałem ![]() a przypomniało mi się dos navigator jest już free jak buy ktoś potrzebował to ritalabs.com albo jakoś tak ![]() narka
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Witam
w zalaczniku prosty autoexec z wyborem jaki system ma byc uruchomiony.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Re: Re: manual do MS DOS
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
No macie pakery z archivum
lha.exe i lharc.exe Oba są darmowe, jak pisał ThanatoS BD, tak naprawdę w wielu wypadkach oprócz zmodyfikowanego autoexec.bat wymagane jest zmodyfikowanie config.sys. Miłego dnia PS. Dodam, że archiwa przygotowane za pomocą lha[rc] da się używać pod linuksem. I o ile dobrze pamiętam - w drugą stronę też. Ostatnio zmieniany przez Fantomas : 18.03.2003 o godz. 09:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|