![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Logitech - MX310, MX510 a moze MX500?
Witam!
Chce kupic myszke Logitech'a, ale mam dylemat... Poznalem juz suche dane, przejrzalem testy opublikowane w Internecie, nawet czytalem kilka komentarzy uzytkownikow (wszyscy zachwalaja kazdy z tych modeli) Znalazlem nastepujace ceny: MX310 - 149zl MX510 - 177zl MX500 - 200zl Chcialem sie dowiedziec jak sie te myszki sprawuja w praktyce - pytanie oczywiscie do uzytkownikow tych myszek. Moje spostrzezenia: MX310 - bardzo dobra ergonomia, bardzo dobra optyka, bardzo dobre materialy i wykonanie MX510 - genialna ergonomia, genialna optyka, przecietny plastik i bardzo dobre wykonanie MX500 - genialna ergonomia, bardzo dobra optyka, bardzo dobre materialy i wykonanie Jak widac gdyby MX510 byla wykonana z materialow MX310 lub MX500 to bym sie nawet nie zastanawial... Na obecna chwile najbardziej odpowiada mi MX310 - nie ukrywajmy podobno do gier jest najlepsza, a ze czasami umilam sobie czas to jest to dosc wazny czynnik. ps. nie piszcie mi prosze o Razerach, A4Tech itp... chce Logitech'a i to jednego z tych trzech modeli... uwagi typu "MX700 lub MX1000 sa lepsze" do mnie nie przemawiaja - chce mysz na kablu ps2. interesuja mnie opinie wlascicieli tych myszek, ewentualnie rozsadne argumenty na temat wyboru poszczegolnych modeli ![]() Z gory dziekuje za odpowiedzi... aha myszke chce kupic jak najszybciej. A... i jeszcze jedno nie podawajcie adresow sklepow, ze tam jest taniej... jak dodam koszt przesylki to wyjdzie tak samo lub drozej (no chyba, ze macie sklepy z Wroclawia)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
polecam MX-1000 jak szalec to na calego
![]() |
#3 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
wg mnie im wyzszy model tym lepsza myszka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
MS IntelliMouse Explorer 4.0 - wersja kablowa
-tansza -wygodniejsza -lepszy czujnik [Edit] Test myszek by Benchmark.pl: http://www.benchmark.pl/artykuly/rec.../strona-1.html
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 02.01.2005 o godz. 11:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() Mam tą myszke i jest naprawde w porządku. Co do lasera i kształtu nie mam żadnych zastrzeżeń ![]() ![]() ![]() ![]() PS Mx 510 ma 3 lata gwary, a 500 ma 5 lat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ClassicGOD
![]() |
mi MX510 nie podchodzil a i w tym tescie zdobil 1 pkt mniej - i wiem czemu:
jak ktos raz chwyci MS IM 4.0 to juz nie chce go puscic - 2 moich kumpli juz kase zbiera w tym jeden z nich ma mx500 ![]()
![]() |
#7 | |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
remix, wybacz, ze napisze o mx700 - ale mam ja rok [a nawet pare tygodni wiecej niz rok] i moge o niej duzo powiedziec... - dlaczego nie chcesz myszy bezprzewodowej? mx700 chodzi jak przewodowa, a nawet lepiej, bo kabla nie ma
![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
hhehehe widze, ze niektorzy nie doczytali do konca mojego posta... pisalem wyraznie, ze w gre wchodza TYLKO te trzy modele. Czekam na dalsze opinie uzytkownikow tych trzech modeli... Coraz bardziej podoba mi sie MX310 ![]() ps testy na benchmarku sa do dupy... obrazki na tescie sa od myszki MX310 a opis od MX300 - jak wiadomo roznica miedzy nimi jest ogromna i nie mozna porownywac tych dwoch modeli... MX500 i MX510 roznia sie natomiast tylko optyka - wady pozostaly, czego nie mozna powiedziec o MX310 - teraz nie odbiega praktycznie w ogole od serii 500 i 700
Pozdrawiam Remix aka Wielki M Ostatnio zmieniany przez Remix : 02.01.2005 o godz. 17:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ClassicGOD
![]() |
jak tylko te 3 to ja polecam MX510 - bawilem sie - jest fajna ale MS lepsza
![]()
![]() |
#11 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Dokladnie to samo mialem...tylko nie z takimi myszkami. Chcialem LOGITECH`a i koniec.
Bawilem sie wszystkimi - mx500, mx310...i najbardziej z tych wszystkich wlasnie 310 mi sie spodobala, jest wygodna (wg mnie bardziej od mx500 - kwestia reki), czulosc ma dobrą, przyciski lekko chodza, a jezeli chodzi o czulosc nie ma roznicy...jednak są to mychy za drogie... Z powodu ze mam klawe Logitecha Ultra-X Flat...zobaczylem ze jest myszka do tej klawy...na kablu, ale mowie...70zl...nie bedzie to dobra myszka.Wiem ze nie zyczyles sobie zeby tak pisac ale ja tobie polece wlasnie tą mychę => http://allegro.pl/show_item.php?item=38117549 - naprawde dobra mysz.Pozytywnie zaskoczony jestem...Ale chciales zdanie ktora lepsza...mx310 - my opinion ![]() pozdrawiam zycze trafnego wyboru...
![]() |
#12 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Dzieki wielkie za opinie Kasprzak - gdybym nie byl nastawiony na jeden z podanych przeze mnie modeli to myszka, ktora proponujesz byla by rewelacyjna... Twoja opinia jednak utwierdza mnie w przekonaniu o MX310 ![]() Powiem szczerze, ze nie chodzi o kase... moge kupic nawet MX1000 - tylko nie chce. Jakie sa moje odczucia... MX500 - OK fajna, ale gdyby miala optyke MX510 to bym sie nawet nie zastanawial... obawiam sie tej myszki ze wzgledu na to, ze jest to juz dosc stary model - wiem, wiem klasyka ![]() MX510 - no tak.. super myszka, ale ten plasik - nie chce kupowac produktu, z ktorego nie bede w 100% zadowolony. MX310 - bardzo mi odpowiada, recenzje graczy sa nadzwyczaj pozytywne, tez dobrze lezy w dloni - nie jest to ta ergonomia, co w MX5xx czy 7xx, ale jest OK Nadal mam pewny dylemat, mysle, ze resztkiwatpliwosci rozwieje to, jak potrzymam je w dloni i zobacze ktora lepiej wpasowuje mi sie w dlon ![]()
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2005
![]() |
myszka logitech
mam myszke z Logitech-a optyczna oczywiscie i teraz mam taki problme bo bdioda caly czas swieci nawet jak wylacze kompa zmienilo sie jak podlaczylem ja na USB ale dalej mi swieci caly czas jak mam kompa wlaczonego nawet nie przygasa tak jak powinna. Czy macie moze jakies logiczne wytlumaczenie co do tego zjawiska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
remix, a ja nadal nie rozumiem i jak mozesz to napisz prosze - dlaczego nie chcesz bezprzewodowej? - ot tak z ciekawosci..
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Nie chce bezprzewodowej poniewaz: a) lubie kabel ![]() b) nie lubie ladowania (chyba ze fajnych dziewczyn ![]() c) nie bo nie ![]() d) boje sie, ze gryzon moze dac noge ![]()
![]() |
|
|