Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matrix 2 Reloaded... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matrix-2-reloaded-20700/)

-=Shade=- 11.05.2003 19:57

Cytat:

a co do matriksa, to najpierw ssam screenowe jak juz bedzie, potem dvdripa/dvdscreenera
To zalezy jaka screenowa. Jak bedzie jakas lipna to szkoda zachodu, ale jak bedzie taka jak X-Men.2.SVCD.TS-Centropy to lykam z miejsca. Swoja droga to ten X-Man 2 to najlepsza kinowka jaka widzialy moje oczy, i dzwiek tez jest b.dobry. Zobaczymy co wyjdzie , ale ja chyba najpierw wybiore sie do kina ( dawno nie bylem :) )

przemas 11.05.2003 15:28

tutaj jest klika scen z matrix reloaded

Smartek 04.05.2003 20:50

A to leecherzy :P :D
a co do matriksa, to najpierw ssam screenowe jak juz bedzie, potem dvdripa/dvdscreenera, a potem moze do kina...
szkoda tylko ze mulek sie zrabal :(
pozdro ;)

siwy_mw 03.05.2003 17:05

no co wy na żartach sie nie znacie :D ;p :boks:

ZbigNieff 03.05.2003 16:39

Chlopaki spokojnie... zreszta nitk przeciez po nikim nie jezdzi... chyba... :chytry: :chytry:

sayan 03.05.2003 16:21

Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
co prawda to prawda a fee...
moblibyscie namnie juz nie jechac, przecież napisałem ze udostepniam :)

Laser 03.05.2003 16:19

Witam !

Ja tam daje tyle ile sam moge wziasc czyli UL/DL jak 14/14KB/s - ustawione wg instrukcji z muła 70 - 80%

CONFIGURATION:
--------------

-Go to the "Preferences" tab

-Enter a nice nickname ;)

-Enter the "Download Capacity" and "Upload Capacity" according to your internet connection.
All values in eMule are kiloBytes (KB), your Internet Service Provider's (ISP) numbers
are most likely kiloBits (kB). 8 Bits make up 1 Byte, so when your Internet Connection
is 768kB Downstrean and 128kB Upstrean (like German Telekom DSL), your correct values are:

Downstrean: 768kB / 8 = 96KB, you enter 96 as "Download Capacity"
Upstream: 128kB / 8 = 16 KB, you enter 16 as "Upload Capacity"

The "capacity" values are used for the statistics display only.
Nevertheless, you need to know them to determine the following down/upload limits:

-Enter "Download Limit" and "Upload Limit" (IMPORTANT!)

Download Limit: leave this at 0 (should eMule become too fast and you are unable to surf
the Internet or whatever, reduce it to 80-90% of "Download Capacity")

Upload Limit: set this to ~80% of your "Upload Capacity" (so when your Upload Capacity is 16,
set Upload Limit to 12 or 13)

Setting Upload Limit to a value < 10 will automatically reduce your Download Limit, so
upload as fast as you can.

siwy_mw 03.05.2003 16:12

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
Tak oto ginie P2p przez takiego Sayana i Zbignieffa ..... ja mam na full !
co prawda to prawda a fee...

GOLOMB 03.05.2003 15:44

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ja nie powiedziałem ze mam tak ustawione !! ja tylko powiedziałem ZbigNieffowi jak to zrobic.

ja normalnie udostepniam pliczki :) :)

Zwracam honor :)

sayan 03.05.2003 15:38

Cytat:

GOLOMB napisa***322;(a)
Tak oto ginie P2p przez takiego Sayana i Zbignieffa ..... ja mam na full !
ja nie powiedziałem ze mam tak ustawione !! ja tylko powiedziałem ZbigNieffowi jak to zrobic.

ja normalnie udostepniam pliczki :) :)

Pabloz 03.05.2003 15:22

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Jak w Osle wylaczyc tych co sciagaja ode mnie??
Nie ma takiej mozliwosci. Nieladnie tak brac i nic nie dawac. Osiol sam udostepnia te pliki ktore akurat sciagasz (a dokladniej te czesci ktore juz sciagnales). Poza tym jesli ustawisz upload ponizej 10kb/s to twoj max download bedzie wynosil 4*UL (czyli 24 przy 6, 32 przy 8 itd).

Pozdrawiam.

Pabloz 03.05.2003 15:20

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
w ustawieniach daj max Wysyłanie 0kb/s i po problemie :)
Powiem tylko - buhahaha - przeciez 0kb/s to brak limitu :-) (No chyba ze o to ci chodzilo).....

Pozdrowienia.

ZbigNieff 03.05.2003 15:16

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
zostaje sie tylko przyznac do bledu i zaciagnac sobie tego VLC..

na swoje usprawiedliwienie dodam ze mula/osla ostatni raz na oczy widzialem w sierpniu :)

A ja juz nigdy na oczy go nie zobacze!!! Matrix okazal sie Wladca Pierscieni...
Qrw* 100MB juz mialem ale dzieki Raptorowi i jego VLC
sprawdzilem za wczasu i niestety ale wyladowalo to w koszu...

Nic nie pozostaje jak czekac do premiery... i po 2 tygodniach
powinna byc dobra wersja na CD... ale bedzie ruch... ;p

-Sid-The-Rat=> 03.05.2003 15:08

zostaje sie tylko przyznac do bledu i zaciagnac sobie tego VLC..

na swoje usprawiedliwienie dodam ze mula/osla ostatni raz na oczy widzialem w sierpniu :)

Ziele 03.05.2003 14:59

Cytat:

raptor123 napisa***322;(a)
da się podglądac na 1000000% wystarczy zainstalować program VLC, nawet jest katalog odrazu przy instalowaniu mułka (ale pusty), nie pamiętam linka ale jak ktoś chce to mogę przesłać na priva.
Dokładnie VLC jest najlepszy do tego. Można odtworzyć dowolną ściągniętą część filmu. Potrafi nawet odtworzyć film który znajduje się w obrazie płyty. Np otwiera filmiki w project IGI2 które jeszcze się ściąga :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:59.