![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak w Osle wylaczyc tych co sciagaja ode mnie??
|
Może nie ściągnął ci początku i końca, ja mam ściągnięte filmu 43 MB i da się go podglądać, ale mam początek i koniec.
A co do tego progsa ma bardzo dużo funkcji i tylko jeden feler (chyba, że tylko u mnie),podglądanego filmu nie da się rozszerzyć na cały ekran. Oglądałem w nim film przez lokalną i nie miał z nim żednych problemów. |
Nie moge niczym go podgladac... mam juz ponad 40MB...
Probowalem AVIPreview, probowalem zmieniac rozszezenie na AVI i nic moze jeszcze mam za malo sciagniete zeby cokolwiek zobaczyc... A i zaraz jeszcze sprawdze ten progs Raptora |
Cytat:
A w emule przeciez mozna ustawic zeby najpierw sciagal poczatek i koniec pliku, i po problemie. Mi zawsze sciaga poczatek i pozniej sobie w virtualdub podgladam plik, zero problemu. A zeby bezposrednio z mula podejrzec plik, musi byc sciagniety poczatek i koniec pliku. Pozdro |
http://www.videolan.org/pub/videolan....5.3-win32.exe
to jest link do wersji na Windowsa |
Cytat:
|
Cytat:
P.S Podglądać się da, np wejść do katalogu temp Muła skopiować cały plik z filmem i zamienić rezszerzenie na .avi;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na reactorku cisza;) |
Cytat:
|
da sie podglądac z eMULE jesli masz sciągnietą pierwszą KLATKE.(nieiwem jak to nazwac)
znaczy sie na tej zasadzie ile masz sciągniete od początku filmu to tyle możesz podgląć.(ja uzywam AVI PREVIEV). TO CO ZE ŚRODKA to nie podejrzysz. |
z mula nie da sie robic podgladu
zaraz zerkne na reactor - jesli tam jest to to jest dobre - jak nie.. to niewiadomo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:45. |