![]() |
Cytat:
|
Cytat:
o wizde ze kizio mnie wyprzedzil :P |
e tam..
na TEN film to ja do kina pojde zeby nie wiem co.. :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
Matrixy II obrodziły na Kazaa - to fakt .
Jak na razie : 1. matrixreloaded Screener2003.avi - fake 2. MatrixReloaded(DivX) - fake 3. (tmd) Matrix.Reloaded.ts - fake Sprawdzanie po 20s. downlad-u to pestka ,więc cierpliwie sprawdzam dalej .... jaro |
z matrixem bedzie ciezko - z prostego powodu - odcieto jedno z wazniejszych zrodel - fbi zlapala czlonka akademi filmowej ktory wypuszczal na rynek co goretsze tytuly - stad np problemy ze zdobyciem startrek: nemezis czy innych nowszych filmow - pojawiaja sie PO lub tuz przed premiera - zadziej ostatnio wyplywaja przedpremierowe DVDripy..
a z matrixem moze byc zle jeszcze z tego powodu ze to jest absolutny hit i zadbaja o jego ochrone - a w przypadku wycieku zrobia duuuza afere jak juz wyplynie to bedzie wiadomo - a narazie radze cierpliwie poczekac ps. ten kto obejzy matrixa 2i3 na kompie z takiej kopii jest IDIOTA!!!!! ten film to kino i TYLKO kino... |
Cytat:
Zgadzam sie... po obejrzeniu zwiastuna to nawet nie ma szans zebym odpalil go nawet w DVD-Rip`ie na kompie... Sid - jak juz wspomniales TYLKO kino!!! |
Cytat:
|
Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
.................;) |
Re: Re: Re: Re: Matrix Reaktywacja zwiastun!!!!
Cytat:
|
Jesli chodzi o kino, wiekszosc nowych produkcji POWINNO sie obejzec (przynajmniej za pierwszym razem) w kinie. Nie chodzi mi o ekran, ale naglosnienie. Bylem na Matrixie w kinie i pozniej obejzalem divx-a. Bez porownania, kino to kino... Inny klimat...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja juz kase zamiast na browce to na Matrixa odkladam...8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |