Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matrix Reaktywacja zwiastun!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matrix-reaktywacja-zwiastun-19748/)

Zelea 16.04.2003 18:09

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Myślę, że są filmy, które gdy lookniesz w DivX-ie wiele nie stracisz, są też takie, dla których format DivX to profanacja. Nie wyobrażam sobie, że Władcę Pierścieni można oglądać (po raz pierwszy) na 15 calowym monitorze.
nie no jasne z tym ze ja sie wypowiedzialem tylko co do tych ktore trzeba obejrzec tzn wypadalo by obejrzec w kinie :)

a to ze sie oglada filmy w domku nie znaczy tez ze musi byc kicha ja sobie do tych ciekawszych i dobrze sie zapowiadajacych podlaczam sobie tv pod komputerek 21 cali i mam wypasik z fotelika ogladam a w reku pilot :P hehe 8)

Ziele 17.04.2003 16:00

A jak sprawdzic czy film jest nie ten o który mi chodzi. Jest jakiś program do przeglądania plików part? Tak żebym mógł zobaczyć co mi się ściągneło do tej pory i jeśli jest fake to przerwać.

Kasprzak 17.04.2003 16:07

Ilość załączników: 1
Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
A jak sprawdzic czy film jest nie ten o który mi chodzi. Jest jakiś program do przeglądania plików part? Tak żebym mógł zobaczyć co mi się ściągneło do tej pory i jeśli jest fake to przerwać.
jak z sciagasz z KaZaA to programikiem AVIPreview ktory dolaczony jest do KL++

Prosze oto on:

Ziele 17.04.2003 20:18

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
jak z sciagasz z KaZaA to programikiem AVIPreview ktory dolaczony jest do KL++

Ale to nie działa z plikami part w emule :( Jest jakiś inny soft do przegladania ich?

-Sid-The-Rat=> 17.04.2003 20:30

nie ma szans na podglad plikow part - CHYBA ze uda ci sie tak ze masz sciagniety plik od poczatku do jakeigos miejsca - zadko sie tak dzieje - a na pewno nie po pary procentach sciagania - wtedy ten avipreview czy dvxfix pomoze

pliki part sa zbudowane z kawaleczkow - kolejnosc ich przychodzenia jest zwiazana z dostepnoscia i na dodatek celowo wprowadza sie losowosc - radze korzysatc z linkow na sharereactor badz filenexus - tam nei ma fake'ow... tak samo jak w wyszukiwarce plik ma 400 zrodel to fake nie jest :D

Patrix 17.04.2003 21:11

ja tez nie moge sie doczekać :))
nawet oglądalem plan filmowy przy 1 części :))

Ziele 17.04.2003 21:31

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie ma szans na podglad plikow part - CHYBA ze uda ci sie tak ze masz sciagniety plik od poczatku do jakeigos miejsca - zadko sie tak dzieje - a na pewno nie po pary procentach sciagania - wtedy ten avipreview czy dvxfix pomoze

pliki part sa zbudowane z kawaleczkow - kolejnosc ich przychodzenia jest zwiazana z dostepnoscia i na dodatek celowo wprowadza sie losowosc - radze korzysatc z linkow na sharereactor badz filenexus - tam nei ma fake'ow... tak samo jak w wyszukiwarce plik ma 400 zrodel to fake nie jest :D

Na emule jest matrix2 i jest do niego w wyszukiwarce koło 300 źródeł, a jak juz się ściąga to wynajduje ponad 1600. Co dziwne jest jeden komentarz że to fake no ale tyle osób to ma wiec sam nie wiem :D

Aha to poco jest opcja w emule: Utwórz kopię do podglądu i wybranie sciażki do playera?
oraz w menu kontekstowym sciąganego pliku: pobierz pierwsze/ostatnie części do podglądu i później polecenie podgląd ale jest nieaktywne

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:09.