Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matura 2006 - Wyniki :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matura-2006-wyniki-66514/)

REi 11.07.2006 21:32

Ja mam po prostu taka polityke - nie daje takich informacji czy tez np moich zdjec na necie bo nie chce, poza tym dane te mozna latwo sfalszowac. Zdalem - i nic wiecej nie powiem ^^

- Deckard - 11.07.2006 21:49

@Proton - zgadzam sie :) dodam że kiedyś ukończyć technikum z dobrymi wynikami to było coś :) na pewno nie było łatwo tak jak w zawodówce :> [kto miał np. elektrotechnikę albo automatykę w technikum z jakimś rzeznikiem ten wie :P] szczególnie dziwnie wygląda mi sprawa studiów zaocznych ,na nie których uczelniach w moim regionie :> stwierdziłbym nawet że wystarczy płacić i chodzić :| czyli w.g mnie takie kupowanie dyplomu na raty :/ według mnie taki dyplom jest gówno warty.Oczywiście są wyjątki - ludzie którzy idą na takie studia bo naprawdę ich dany kierunek interesuje ale większość poprostu ucieka przed wojem.

Edit: gdyby zrobili zawodowe wojsko w/g mnie zaraz drastycznie spadła by liczba studentów

CIAPEK 12.07.2006 08:52

Cytat:

Napisany przez REi
Ja mam po prostu taka polityke - nie daje takich informacji czy tez np moich zdjec na necie bo nie chce, poza tym dane te mozna latwo sfalszowac. Zdalem - i nic wiecej nie powiem ^^

:haha: sory REi, ale Twoja wypowiedź podchodzi pod kompleksy jakobyś takie posiadał. Nie rozumiem na prawde co można mieć przeciwko podaniu/zamieszczeniu takich rzeczy o których piszesz i kogo to tak na prawde mocno obchodzi.
Wyloozuj stary ;)
pozdro

REi 12.07.2006 13:07

:D ale powaznie moze mam kompleksy :P ale napewno nie zwiazane z np wynikami z matury po prostu nie chce podac - poza tym jakos niewiele osob podaje - tez maja kompleksy? :P Wstydzic sie czego nie mam - mam 1 ocene wyzej niz rosol reszte podobnie aczkolwiek troche nizej - pasi ;) ? Moze moj post dziwnie zabrzmial ale tak jakos wyszlo :P

pawelblu 12.07.2006 13:27

Wyksztalcenie jest bardzo potrzebne. Tylko nie chodzi wcale o znalezienie pracy - bo w tym rzeczywiscie duzo bardziej liczy sie doswiadczenie, tylko o dalsza kariere. Bez mgr, a tym bardziej bez matury nie dostanie sie stanowiska dyrektora czegokolwiek za sama prace (tzn bez znajomosci). Takze jak sie mierzy wysoko to mgr musi byc. Oczywiscie z drugiej strony sam mgr tez nie oznacza ze cos sie dostanie napewno.

REi 12.07.2006 14:29

No ja planuje po studiach inzynierskich studia doksztalcajace na magistra - doaczego? Bo wszystkie magisterskei studia w okolicy maja kierynek tylko Informatyka w Ekonomi - a to nie moj wymarzony ;)

M@X 12.07.2006 20:15

Cytat:

Napisany przez pablocoo
No co jest? Wstydzicie sie? :P
Czy wszyscy na wakacjach :>

Jeszcze nei wytrzezwieli ;-)

@demek, zgadzam sie i nie umniejszam - po prostu mowilem o moim luznym skojarzeniu i "podejsciu uczniow". Sam zbyt wczesnie sie nei zbarales za swoja prace dyplomowa, a w technikach jest wlasnie tak, ze poziom raczej dostosowuje sie do tych 30% o ktorych wspomniales, zeby szkola sie jako tako trzymala. Wydalenie ze szkoly to raczej jakies gorace akcje typu pobicie itp. W liceum nie ma skrupolow - nie nadazasz za reszta, to lecisz... To znowu "luzna mysl" - polemizuj, ale nei mow ze "mowie ze tak jest", bo caly czas operuje na wlasnych obserwacjach. Do technikum nie chodzilem i raczej nie pojde...

superrrmario 12.07.2006 20:45

Pisemne:język polski-dostatecznie, matematyka-dostatecznie, ustne:fizyka-dostatecznie, matematyka-dostatecznie. Pozdrawiam

Damianos L 12.07.2006 22:10

ja dopisuje sie dopiero teraz bo wczoraj bylem "zajety" ;)

ustne:
polski 90
ang podst 95

pisemne:
polski podst 51 rozsz 43
angielski podst. 96 rozsz 52
historia podst. 59 rozsz 46
wos podst 80 rozsz 26

zrypalem szczegolnie wos bo nie chcialo mi sie juz pracy pisac..ale mialem juz dosc.

Air 13.07.2006 15:09

Cytat:

Napisany przez pablocoo
No to pochwalcie sie jak Wam poszlo ;)

Ustne:
J. polski - 35%

Mogłeś wybrać Esperanto, może by lepiej poszło :)

Zartuje i gratuluje ||

pablocoo 13.07.2006 16:10

Cytat:

Napisany przez Air
Mogłeś wybrać Esperanto, może by lepiej poszło :)

Zartuje i gratuluje ||

Juz sie chwalilem na forum, ze prezentacje pisalem dzien przed matura ||
Ustna i tak.. Byle zdac...

epol 14.07.2006 15:48

Cytat:

Napisany przez demek
@max
wez tylko pod uwage ile jest przedmiotow zawodwych, dolicz jeszcze obrone pracy dyplomowej - po technikach ludzie wiecej umieja niz po liceach - oczywiscie nie wszyscy bo 30% to tacy, ktorzy po 4 latach nauki przedmiotow zawodowych dalej nie wiedza o czym sie do nich mowi

Jestem po techikum i miałem prawie 30 przedmiotów na świadectwie, dokładnie chyba 28.

Niestety dzięki reformie nie ma teraz prac dyplomowych tylko jakieś bzdurne egzaminu. Część teoretyczna to test, a praktyczna - UWAGA - to tak jakby ćwiczenie na pracowni elektornicznej tylko, że pisane w teorii. Jak się spodoba osobie sprawdzającej to jest dobrze :/

Mata 84% i 28%. Rozszerzenie kiepsko :( Polski 69%, a niemiecki 56% i analogicznie ustne 75% i 35% :fiu:

Dzisiaj byłem złożyć papierkową wersje dokumentów na politechnice śląskiej. Za tydzień wyniki :)

Patrix 14.07.2006 17:37

a nie s***322;ysza***322; nikt o czym***347; takim coby prace dyplomowe dalej by***322;y...

rosol 15.07.2006 14:34

No i na pierwszej uczelni [Politechnika Wrocławska] zrobili mnie w balona...

http://members.lycos.co.uk/rosol//KT...,_13_33_43.jpg

A wszystkie potrzebne dokumenty zlozone...:sciana:

http://members.lycos.co.uk/rosol//KT...,_13_33_05.jpg

Szkoda ze jest sobota... wydzwaniam do nich od samego rana ale nikt sie nie zglasza a co troche telefon zajety bo ktos tez probuje sie do nich dodzwonic....((
W poniedzialek bedzie wojna:klnie:

andrzejj9 15.07.2006 17:41

Cytat:

Napisany przez rosol
No i na pierwszej uczelni [Politechnika Wrocławska] zrobili mnie w balona...

Szkoda ze jest sobota... wydzwaniam do nich od samego rana ale nikt sie nie zglasza a co troche telefon zajety bo ktos tez probuje sie do nich dodzwonic....((
W poniedzialek bedzie wojna:klnie:

Proponuję przejść się osobiście, na dobry początek zjechać od góry do dołu każdego, kto się trafi, a potem zacząć dowiadywać. Wiem z doświadczenia, że w tym miejscu przynosi to niezłe rezultaty ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22.