![]() |
Ja mam po prostu taka polityke - nie daje takich informacji czy tez np moich zdjec na necie bo nie chce, poza tym dane te mozna latwo sfalszowac. Zdalem - i nic wiecej nie powiem ^^
|
@Proton - zgadzam sie :) dodam że kiedyś ukończyć technikum z dobrymi wynikami to było coś :) na pewno nie było łatwo tak jak w zawodówce :> [kto miał np. elektrotechnikę albo automatykę w technikum z jakimś rzeznikiem ten wie :P] szczególnie dziwnie wygląda mi sprawa studiów zaocznych ,na nie których uczelniach w moim regionie :> stwierdziłbym nawet że wystarczy płacić i chodzić :| czyli w.g mnie takie kupowanie dyplomu na raty :/ według mnie taki dyplom jest gówno warty.Oczywiście są wyjątki - ludzie którzy idą na takie studia bo naprawdę ich dany kierunek interesuje ale większość poprostu ucieka przed wojem.
Edit: gdyby zrobili zawodowe wojsko w/g mnie zaraz drastycznie spadła by liczba studentów |
Cytat:
Wyloozuj stary ;) pozdro |
:D ale powaznie moze mam kompleksy :P ale napewno nie zwiazane z np wynikami z matury po prostu nie chce podac - poza tym jakos niewiele osob podaje - tez maja kompleksy? :P Wstydzic sie czego nie mam - mam 1 ocene wyzej niz rosol reszte podobnie aczkolwiek troche nizej - pasi ;) ? Moze moj post dziwnie zabrzmial ale tak jakos wyszlo :P
|
Wyksztalcenie jest bardzo potrzebne. Tylko nie chodzi wcale o znalezienie pracy - bo w tym rzeczywiscie duzo bardziej liczy sie doswiadczenie, tylko o dalsza kariere. Bez mgr, a tym bardziej bez matury nie dostanie sie stanowiska dyrektora czegokolwiek za sama prace (tzn bez znajomosci). Takze jak sie mierzy wysoko to mgr musi byc. Oczywiscie z drugiej strony sam mgr tez nie oznacza ze cos sie dostanie napewno.
|
No ja planuje po studiach inzynierskich studia doksztalcajace na magistra - doaczego? Bo wszystkie magisterskei studia w okolicy maja kierynek tylko Informatyka w Ekonomi - a to nie moj wymarzony ;)
|
Cytat:
@demek, zgadzam sie i nie umniejszam - po prostu mowilem o moim luznym skojarzeniu i "podejsciu uczniow". Sam zbyt wczesnie sie nei zbarales za swoja prace dyplomowa, a w technikach jest wlasnie tak, ze poziom raczej dostosowuje sie do tych 30% o ktorych wspomniales, zeby szkola sie jako tako trzymala. Wydalenie ze szkoly to raczej jakies gorace akcje typu pobicie itp. W liceum nie ma skrupolow - nie nadazasz za reszta, to lecisz... To znowu "luzna mysl" - polemizuj, ale nei mow ze "mowie ze tak jest", bo caly czas operuje na wlasnych obserwacjach. Do technikum nie chodzilem i raczej nie pojde... |
Pisemne:język polski-dostatecznie, matematyka-dostatecznie, ustne:fizyka-dostatecznie, matematyka-dostatecznie. Pozdrawiam
|
ja dopisuje sie dopiero teraz bo wczoraj bylem "zajety" ;)
ustne: polski 90 ang podst 95 pisemne: polski podst 51 rozsz 43 angielski podst. 96 rozsz 52 historia podst. 59 rozsz 46 wos podst 80 rozsz 26 zrypalem szczegolnie wos bo nie chcialo mi sie juz pracy pisac..ale mialem juz dosc. |
Cytat:
Zartuje i gratuluje || |
Cytat:
Ustna i tak.. Byle zdac... |
Cytat:
Niestety dzięki reformie nie ma teraz prac dyplomowych tylko jakieś bzdurne egzaminu. Część teoretyczna to test, a praktyczna - UWAGA - to tak jakby ćwiczenie na pracowni elektornicznej tylko, że pisane w teorii. Jak się spodoba osobie sprawdzającej to jest dobrze :/ Mata 84% i 28%. Rozszerzenie kiepsko :( Polski 69%, a niemiecki 56% i analogicznie ustne 75% i 35% :fiu: Dzisiaj byłem złożyć papierkową wersje dokumentów na politechnice śląskiej. Za tydzień wyniki :) |
a nie s***322;ysza***322; nikt o czym***347; takim coby prace dyplomowe dalej by***322;y...
|
No i na pierwszej uczelni [Politechnika Wrocławska] zrobili mnie w balona...
http://members.lycos.co.uk/rosol//KT...,_13_33_43.jpg A wszystkie potrzebne dokumenty zlozone...:sciana: http://members.lycos.co.uk/rosol//KT...,_13_33_05.jpg Szkoda ze jest sobota... wydzwaniam do nich od samego rana ale nikt sie nie zglasza a co troche telefon zajety bo ktos tez probuje sie do nich dodzwonic....(( W poniedzialek bedzie wojna:klnie: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |