Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matura 2006 - Wyniki :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matura-2006-wyniki-66514/)

rycho 15.07.2006 19:16

Cytat:

Napisany przez demek
ta amnestia jest ......... glupota

A dlaczego?
Żałujesz im ?
Niech mają.
I tak to koniec ich edukacji.
Niech mają sztaplarki swoich bogów.

demek 15.07.2006 19:10

ta amnestia jest ......... glupota

rosol 15.07.2006 19:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Proponuję przejść się osobiście, na dobry początek zjechać od góry do dołu każdego, kto się trafi, a potem zacząć dowiadywać. Wiem z doświadczenia, że w tym miejscu przynosi to niezłe rezultaty ;)

No do Wrocławia mam kawałek drogi ale najpierw zjade ich telefonicznie... a jak to nic nie da to... OSOBIŚCIE!!((

Patrix 15.07.2006 18:51

Cytat:

Napisany przez rycho
Chłopie!
Nie panikuj.
Jak jesteś dobry, to nie zginiesz.
Jak jesteś d(autocenzura)upa to nic nie pomoże.

wiem, ze nie zgine jak nie bedzie tego cholernego minimum podań na policealke to jestem zmuszony iść rok wcześniej na te studia,
tylko te kitowe dojazdy a ja nawet sobie jeszcze na auto nie uciułałem ale to pikuś :)

rycho 15.07.2006 18:30

Cytat:

Napisany przez Patrix
fajnie panie giertych szamanie jeden...
dla jasności... nie zdałeś matury ? nic nie szkodzi je*ać to masz amnesty... i tak cie przyjma, wiec po cholere ta matura

studia sa dla tych co zdali mature teraz takie ziomy beda miejsca zajmować
giertych - u mnie masz kreche...

bez urazy dla wszystkich ale ci co NIE ZDALI zapelniaja policealne
teraz każdy na to będzie lać !

dzięki girtychowi bardzo prawdopodobne, że nie otworza u mnie rocznej policelanej bo nie bedzie chetnych i nici z zawodu i lepszego dorabiania trzeba bedzie teraz iść...

Chłopie!
Nie panikuj.
Jak jesteś dobry, to nie zginiesz.
Jak jesteś d(autocenzura)upa to nic nie pomoże.

Patrix 15.07.2006 18:21

fajnie panie giertych szamanie jeden...
dla jasno***347;ci... nie zda***322;e***347; matury ? nic nie szkodzi je*a***263; to masz amnesty... i tak cie przyjma, wiec po cholere ta matura

studia sa dla tych co zdali mature teraz takie ziomy beda miejsca zajmowa***263;
giertych - u mnie masz kreche...

bez urazy dla wszystkich ale ci co NIE ZDALI zapelniaja policealne
teraz ka***380;dy na to b***281;dzie la***263; !

dzi***281;ki girtychowi bardzo prawdopodobne, ***380;e nie otworza u mnie rocznej policelanej bo nie bedzie chetnych i nici z zawodu i lepszego dorabiania trzeba bedzie teraz i***347;***263;...

andrzejj9 15.07.2006 17:41

Cytat:

Napisany przez rosol
No i na pierwszej uczelni [Politechnika Wrocławska] zrobili mnie w balona...

Szkoda ze jest sobota... wydzwaniam do nich od samego rana ale nikt sie nie zglasza a co troche telefon zajety bo ktos tez probuje sie do nich dodzwonic....((
W poniedzialek bedzie wojna:klnie:

Proponuję przejść się osobiście, na dobry początek zjechać od góry do dołu każdego, kto się trafi, a potem zacząć dowiadywać. Wiem z doświadczenia, że w tym miejscu przynosi to niezłe rezultaty ;)

rosol 15.07.2006 14:34

No i na pierwszej uczelni [Politechnika Wrocławska] zrobili mnie w balona...

http://members.lycos.co.uk/rosol//KT...,_13_33_43.jpg

A wszystkie potrzebne dokumenty zlozone...:sciana:

http://members.lycos.co.uk/rosol//KT...,_13_33_05.jpg

Szkoda ze jest sobota... wydzwaniam do nich od samego rana ale nikt sie nie zglasza a co troche telefon zajety bo ktos tez probuje sie do nich dodzwonic....((
W poniedzialek bedzie wojna:klnie:

Patrix 14.07.2006 17:37

a nie s***322;ysza***322; nikt o czym***347; takim coby prace dyplomowe dalej by***322;y...

epol 14.07.2006 15:48

Cytat:

Napisany przez demek
@max
wez tylko pod uwage ile jest przedmiotow zawodwych, dolicz jeszcze obrone pracy dyplomowej - po technikach ludzie wiecej umieja niz po liceach - oczywiscie nie wszyscy bo 30% to tacy, ktorzy po 4 latach nauki przedmiotow zawodowych dalej nie wiedza o czym sie do nich mowi

Jestem po techikum i miałem prawie 30 przedmiotów na świadectwie, dokładnie chyba 28.

Niestety dzięki reformie nie ma teraz prac dyplomowych tylko jakieś bzdurne egzaminu. Część teoretyczna to test, a praktyczna - UWAGA - to tak jakby ćwiczenie na pracowni elektornicznej tylko, że pisane w teorii. Jak się spodoba osobie sprawdzającej to jest dobrze :/

Mata 84% i 28%. Rozszerzenie kiepsko :( Polski 69%, a niemiecki 56% i analogicznie ustne 75% i 35% :fiu:

Dzisiaj byłem złożyć papierkową wersje dokumentów na politechnice śląskiej. Za tydzień wyniki :)

pablocoo 13.07.2006 16:10

Cytat:

Napisany przez Air
Mogłeś wybrać Esperanto, może by lepiej poszło :)

Zartuje i gratuluje ||

Juz sie chwalilem na forum, ze prezentacje pisalem dzien przed matura ||
Ustna i tak.. Byle zdac...

Air 13.07.2006 15:09

Cytat:

Napisany przez pablocoo
No to pochwalcie sie jak Wam poszlo ;)

Ustne:
J. polski - 35%

Mogłeś wybrać Esperanto, może by lepiej poszło :)

Zartuje i gratuluje ||

Damianos L 12.07.2006 22:10

ja dopisuje sie dopiero teraz bo wczoraj bylem "zajety" ;)

ustne:
polski 90
ang podst 95

pisemne:
polski podst 51 rozsz 43
angielski podst. 96 rozsz 52
historia podst. 59 rozsz 46
wos podst 80 rozsz 26

zrypalem szczegolnie wos bo nie chcialo mi sie juz pracy pisac..ale mialem juz dosc.

superrrmario 12.07.2006 20:45

Pisemne:język polski-dostatecznie, matematyka-dostatecznie, ustne:fizyka-dostatecznie, matematyka-dostatecznie. Pozdrawiam

M@X 12.07.2006 20:15

Cytat:

Napisany przez pablocoo
No co jest? Wstydzicie sie? :P
Czy wszyscy na wakacjach :>

Jeszcze nei wytrzezwieli ;-)

@demek, zgadzam sie i nie umniejszam - po prostu mowilem o moim luznym skojarzeniu i "podejsciu uczniow". Sam zbyt wczesnie sie nei zbarales za swoja prace dyplomowa, a w technikach jest wlasnie tak, ze poziom raczej dostosowuje sie do tych 30% o ktorych wspomniales, zeby szkola sie jako tako trzymala. Wydalenie ze szkoly to raczej jakies gorace akcje typu pobicie itp. W liceum nie ma skrupolow - nie nadazasz za reszta, to lecisz... To znowu "luzna mysl" - polemizuj, ale nei mow ze "mowie ze tak jest", bo caly czas operuje na wlasnych obserwacjach. Do technikum nie chodzilem i raczej nie pojde...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:45.