![]() |
fajnie panie giertych szamanie jeden...
dla jasno***347;ci... nie zda***322;e***347; matury ? nic nie szkodzi je*a***263; to masz amnesty... i tak cie przyjma, wiec po cholere ta matura studia sa dla tych co zdali mature teraz takie ziomy beda miejsca zajmowa***263; giertych - u mnie masz kreche... bez urazy dla wszystkich ale ci co NIE ZDALI zapelniaja policealne teraz ka***380;dy na to b***281;dzie la***263; ! dzi***281;ki girtychowi bardzo prawdopodobne, ***380;e nie otworza u mnie rocznej policelanej bo nie bedzie chetnych i nici z zawodu i lepszego dorabiania trzeba bedzie teraz i***347;***263;... |
Cytat:
Nie panikuj. Jak jesteś dobry, to nie zginiesz. Jak jesteś d(autocenzura)upa to nic nie pomoże. |
Cytat:
tylko te kitowe dojazdy a ja nawet sobie jeszcze na auto nie uciułałem ale to pikuś :) |
Cytat:
|
ta amnestia jest ......... glupota
|
Cytat:
Żałujesz im ? Niech mają. I tak to koniec ich edukacji. Niech mają sztaplarki swoich bogów. |
taa rycho ale nie rozumiesz oni zajmuja miejsca,
oni są pomyłka, matura na studia rzecz święta studia to jest poziom, matura ma za zadanie wyłaniać osoby, które sobie radzą... a ci co nie zdadza matury trudno - dla nich utworzono szkoły policelane maja czas na poprawki słysze już swoich kilku kumpli totalnych anty'brain'ów, ktorzy ida se dla jaj aby odpaść po roku :) miejmy nadzieje, ze uczelnie wywina kota (giertycha) ogonem i bedzie ok. wystarczy jakiś nieziemski egzamin dla tych ludzi no sorry ale wynocha :ysz: |
zgadzam sie z patrixem.
bez sensu ta amnestia, pewnie jakbym nie zdal to bym sie cieszyl teraz ale hmm to troche dziwme |
Cytat:
Oni są pomyłka natury. Ale natura RZĄDZI się swoimi prawami i ich wyeliminuje na etapie pierwszej klamki. |
rycho NATURAlnie ma rację :D
@Damianos L normalka, że byś się cieszył jak każdy tylko pomijajac studia i tak musisz (wg mnie) zaliczyć oblany przedmiot. studia to nagroda za 3-4 lat prucia flaków, znoszenia niektórych belfrów i zaliczeń nudnych przedmiotów np. historia... kurde mieszka/piastów wałkuje od nowa praktycznie z każda nowa szkoła podstawowka/gimnazjum/liceum to jest już nundne ! wolałbym I/II wojne światowa czasy nowozytne -to jest ciekawe a nie jakieś tam brednie o chrzcie Polski - dobra wiem to wazne (dosyć ;p) ale wystarczy uczyc sie tego raz echh polskie szkolnictwo i nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest bo już nawet gadałem z historykiem na ten temat :D stwierdził, że mam racje ale niestety taki program trzeba realizować. Piekne wypowiedzi padały w TV...giertych wpadł na ten pomysł bo egzamin wyszedł słabo... ojoj ile to 80% zdało ? to jest sałbo ? /giertych - puk, puk jest tam kto ?/ mam znajomych, którym nie poszła matura rok temu i co ? KOBLOWALI rok w policealnych aby roku nie tracić a teraz dostaja szału (nie dziwie sie im jak to widza) a co bedzie za rok ? to samo ? zda 75%... to bedzie słabiej ? taa owszem 5% bedzie amnestia do 2 oblanych przedmiotow... za rok pewnie tego nie bedzie i rocznik bodaj 1988 tez bedzie wsciekły. giertych chce sie przypodobać choć tym 20%... dokładniej 10% uczniów (bo taka szanse ma dostać ok. polowa z tego co słyszałem) zwykle nie jestem taki wylewny :D jeszcze mnie czerwień nie zalewa, zaleje mnie wtedy kiedy nie otworza policealnej a na moj kierunek studiów wepcha sie "amnestia giertycha" :P A to właśnie wymyśliłem: Studia są jak MediaMarkt - nie dla idiotów Nie Giertych tylko Chuck Norris może zlikwidować maturę Chuck Norris mówi: Koniec gier tych :rotfl: |
Cytat:
|
ee nie chwytasz nutki czarnego humoru...
|
Jak to si***281; ludzie zmieniaj***261; wraz z ustrojem. Gdyby w czasach, kiedy zdawa***322;em matur***281; (komuna, lata 80-te) minister edukacji zrobi***322; amnesti***281;, to mimo jego przynale***380;no***347;ci do PZPR, sporo ludzi postawi***322;o by mu ***347;wieczk***281; w ko***347;ciele, albo pomodli***322;o si***281; za niego. Radocha by***322;aby pe***322;na. Na studia i tak dostawa***322;o si***281; po egzaminie. A teraz - powszechna zawi***347;***263; i zazdro***347;***263; tych co zdali normalnie, dla tych, ktorym lekko powin***281;***322;a si***281; noga i Romek da***322; im szans***281;. No tak, krwio***380;erczy kapitalizm. Zapewne coraz gorzej jest ze ***347;ciaganiem, jeden od drugiego, bo to przecie***380; konkurencja ;), ludzie b***281;d***261; patrze***263; na siebie wilkiem, wody jeden drugiemu nie poda a mo***380;e b***281;d***261; si***281; podtruwa***263; przed egzaminami ? :). Wynajmowa***263; dresiarzy na konkurent***243;w ;) ? Cholera wie do czego dojdzie...Ot taki czarny humor.
|
W przysz***322;ym roku jeszcze mniej si***281; b***281;d***261; uczy***263; z nadziej***261;, ***380;e si***281; nad nim Romek tudzie***380; inny ***** zlituje i tak k...a w k***243;***322;ko... C***243;***380;, Romek zbiera elektorat.
Mam nadziej***281;, ***380;e wylec***261; z uczelni po pierwszym semestrze Ci, co nie zas***322;u***380;yli na t***281; amnesti***281;... To, co ja zauwa***380;y***322;em, to wy***347;cig szczur***243;w ju***380; w gimnazjum. Naprawd***281;, zastanawiam si***281; co to b***281;dzie jak sam b***281;d***281; mia***322; dziecko w wieku szkolnym, masakra... |
Cytat:
Tak można iść bez końca, ale kierunek, w którym się podąża, raczej nie nastraja optymistycznie.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:31. |