![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
oo a tu już topic jest ?!
dzisiejszy polak - pełny luzik - 30 minut przed czasem miałem całość i zacząłem sprawdzać, rozumienie tekstu...trudniejsze teksty widziałem ten nie był zagmatwany, nie wymagał zbyt dużo dociekania jego sensu, łądnie wszystko na akapity podzielone. Na wypracowanie wybrałem drugi temat "Chłopi" itd... Obym był tak zadowolony w roku 2006. --------------------- a jutro angielski - już wszystko przypomniane, najpopularniejsze i najprzydatniejsze słownictwo w postaci dialogów i scenek w pamięci. Podstawy gramatyki etc :) Radze sobie przypomnieć formę listu (oficjalny i do kumpla to nie to samo hehe) pozdro i życze powodzenia (sam nie dziękuję) ....see you tommorow.... bye... |
Witam !
Jak czytam te posty i te rozmowy to .... :'( Jak ja zdawałem maturę (oczywiście starą !!!) to komputer to było coś, a Internet był już co prawda w Polsce - ale dla nielicznych dostępny....uczelnie, firmy itd. A gdyby ktoś powiedział, że można o maturze, wynikach itd. pogadać sobie w sieci - i tam poszukać odpowiedzi..... ;) To były czasy ro29 P.S. Powodzenia wszystkim przyszłorocznym maturzystom !!! |
witam jak dziś angielski poszedł ? :)
ja jestem zadowolony |
oziom podstawowy byl banalny :)
Ale rozszerzony bardziej niz trudny :| I to nie tylko dla mnie, miny otoczenia mowily same za siebie :D Ma ktos klucz? |
podstawowy nawet nawet, calkiem niezly :)
roszszerzony- masakra, szczegolnie sluchanie... |
podstawowy elegancko mi poszedl:D
ale za to rozszerzony... tragedia. no ale zobaczymy. moze cos trafilem :) EDIT: Odpowiedzi: http://www.zso6gda.v24.pl/index.php?n=170 Niestety sam klucz... nie ma pytan wiec nie sprawdzilem dokladnie jak napisalem;/ |
Pisal ktos dzis jezyk niemiecki?
Gdzie mozna znalezc klucz odp? |
Cytat:
http://www.lo1.glogow.net.pl/ |
Cytat:
|
Moje wyliczenia ...
Polski podstawowy 45% :( Angielski podstawowy 93% :D Angielski rozszerzony 45-50% Matma podstawowy ... ? Matma rozszerzony ... ? |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: browar pod te matury :D :piwo: |
:szczerb: ((
mata - napisane nie wiem czy źle czy nie fuck chyba zdam :blee: ide na browar |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |