![]() |
podstawowy elegancko mi poszedl:D
ale za to rozszerzony... tragedia. no ale zobaczymy. moze cos trafilem :) EDIT: Odpowiedzi: http://www.zso6gda.v24.pl/index.php?n=170 Niestety sam klucz... nie ma pytan wiec nie sprawdzilem dokladnie jak napisalem;/ |
podstawowy nawet nawet, calkiem niezly :)
roszszerzony- masakra, szczegolnie sluchanie... |
oziom podstawowy byl banalny :)
Ale rozszerzony bardziej niz trudny :| I to nie tylko dla mnie, miny otoczenia mowily same za siebie :D Ma ktos klucz? |
witam jak dziś angielski poszedł ? :)
ja jestem zadowolony |
Witam !
Jak czytam te posty i te rozmowy to .... :'( Jak ja zdawałem maturę (oczywiście starą !!!) to komputer to było coś, a Internet był już co prawda w Polsce - ale dla nielicznych dostępny....uczelnie, firmy itd. A gdyby ktoś powiedział, że można o maturze, wynikach itd. pogadać sobie w sieci - i tam poszukać odpowiedzi..... ;) To były czasy ro29 P.S. Powodzenia wszystkim przyszłorocznym maturzystom !!! |
oo a tu już topic jest ?!
dzisiejszy polak - pełny luzik - 30 minut przed czasem miałem całość i zacząłem sprawdzać, rozumienie tekstu...trudniejsze teksty widziałem ten nie był zagmatwany, nie wymagał zbyt dużo dociekania jego sensu, łądnie wszystko na akapity podzielone. Na wypracowanie wybrałem drugi temat "Chłopi" itd... Obym był tak zadowolony w roku 2006. --------------------- a jutro angielski - już wszystko przypomniane, najpopularniejsze i najprzydatniejsze słownictwo w postaci dialogów i scenek w pamięci. Podstawy gramatyki etc :) Radze sobie przypomnieć formę listu (oficjalny i do kumpla to nie to samo hehe) pozdro i życze powodzenia (sam nie dziękuję) ....see you tommorow.... bye... |
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja swoja maturke bardzo milo wspominam (ostatni stary rocznik)
dobrze, ze nie musze sie meczyc z tym nowym systemem powodzenia chlopaki w maju, czy kiedy tam piszecie real mature :D |
Cytat:
No z tego co widze to test mi w miare dobrze poszedl... ale wypracowanie :podbite: :blee: a za nie bylo najwiecej punktow (( No nic ... 30% powinienem miec :bicz: |
Eee no, analliza tekstu, tak jak spodziewalem poszla mi dooobrze... jakies maks. 3 punkty strace :D
co do tego 'za' to strzelilem 'anafora' i jak sie okazuje dobrze :D tylko wybracowanie troche spartolilem :( |
Cytat:
Jestem w ostatniej klasie technikum i jak narazie nie wiadomo jak bedzie wygladac moj egzamin zawodowy - dyplom technika. P.S. Zastanawiam sie juz nad odkladaniem kasy na dobrego prawnika 8 ) |
Cytat:
|
|
Cytat:
"ZA" jest powtórzeniem... oczywiscie tego nie napisalem... wymyslilem to dopiero jak wracalem do domu, ale koledzy wlasnie tak pisali. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:23. |