![]() |
historia
podstawowa 32str.- 40 zadan ;] po 5 stronach juz mi sie wyjsc chcialo ;) ale jakos poszlo, moze 40 % bedzie :) rozszerzona- caly arkusz prawie poswiecony polsce i litwie- o unii itp b. trudna moim zdaniem |
matma
podstawowa - nawet trudna jak na ten poziom, no ale dalem rade zrobic wszystko oprocz jednego zadania rozszerzona - nie zrobilem nawet jednego zadania!! biore sie za nauke!! EDIT: Są juz odpowiedzi http://www.zso6gda.v24.pl/index.php?n=170 Mi poszlo bardzo zle podstawowy ok 65% rozszerzony ok 20% TRAGEDIA.... :podbite: :blee: :\ |
Oj przerypane bylo :|
Nawet podstawowa matematyka jakas taka trudna :( O rozszerzonej nie wspominajac, niewiele zrobilem... Czas sie zaczac uczyc... Pozozstaje jedynie miec nadzieje, ze normala matura bedzie latwiejsza :) |
Cytat:
Osobiscie jestem rowniez zaskoczony. Nie ukrywam, ze czesci materialu nie mialem wprowadzonego, ale pomijajac to i tak bylo trudne. Z poziomu rozszerzonego na pewno mam 0%. Po niecalych 30 minutach opuscilem sale. |
hehe widze, ze CKE nie chce odpuscic i dalej takie trudne matury uklada :)
|
Odgrzewam temat gdyz juz pojawiaja sie wyniki matur probnych.
Ogolnie uwazam swoj wynik z matematyki za nieudany kompletnie (66%podstawowy, 16%rozszerzony - tak jak wczesniej szacowalem). Nie mam jeszcze wynikow innych przedmiotow. Piszcie swoje wyniki oraz wyniki innych osob ze szkoly. U mnie najlepszy byl koles, ktory z podstawowego zrobil 94% a rozszerzonego 88%... gratuluje... mam jeszcze 4 miesiace nauki wiec mam nadzieje ze dobije do takiego wyniku. |
Cytat:
Z niemca z tego co wiem to zaliczylem, ale bardzo, bardzo kiepsko. Tylko trzydziesci kilka %. Z polskiego juz troche lepiej, ale tez zle, kilka % ponad czterdzesci. Z maty jeszcze nie wiem. |
kurde, a ja jeszcze nic nie wiem :/
|
No jak widzę takie bzdety to aż mnie krew zalewa. Ja 6 lat temu maturę pisałem na dwóch kartach podaniowych dla każdego przedmiotu. Teraz drukują po ryzie papieru dla każdego ucznia. A lasów ubywa.....
|
Podobno profersorowie nie umieli czesci zadan z matmy zrobic. O czym to swiadczy? O glupocie tego co robi takie testy dla licealisty.
|
narazie u nas oddali tylko majce i polski. majcy nie pisalem, ale ludzie mieli okolo 90 % z podst i 50-60 % z rozszerzonego najlepsi. ale polski to mnie totalnie zaskoczyl :| najlepsi z podstawowego mieli 70 % ZALEDWIE ! u was tez tak kiepawo ? (ja mialem 43 % z polaka, jestem srednio zadowolony, ale tragedii nie ma patrzac na ogolny poziom ~~)
|
U mnie jak przepuszczelem ,matma cieniutko :|
PP- 48%, PR- 8% @Banana Coctail: moj nauczyciel od matmy nie mial problemow z zadaniami :) Moze to po prostu swiadczyc o wyksztalceniu i wiedzy polskich nauczycieli :) |
No i mam wszystkie wyniki
Matma podstawowy 66% rozszerzony 16% Angielski podstawowy 91% rozszerzony 49% Polski podstawowy 60% Z matmy nie jestem wcale zadowolony, za to z angielskiego juz moze byc ;) |
Ja poki co znam tylko tyle
WOS podstawowy - 61% :( rozszezony - 50% |
english, 93 % podst, 64 % rozszerzony....
podstawowy ok, tak 90-100 % to to czego oczekuje :) a rozszerzony ujdzie, ale wolalbym cos kolo 70-80 :) PS. nie zebym sie chwalil, poprostu chcialbym dodac jaki byl ogolny poziom ;), ale bylem najlepszy rowno z drugim kolesiem (liczac moja klase) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |