Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Matura.... a studia.... tylko jakie.... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/matura-studia-tylko-jakie-47796/)

Proton 29.04.2005 23:06

Cytat:

Napisany przez thomascamel
ale jak wybiore to bede wiedzial gdzie mam zdawac, a czy sie dostane zobaczymy, z utrzymaniem jak wszedzie trezba ostr zap.....racowac

Znajoma jest po AR w Krakowie (po geodezji oczywiście).
Ponoć całkiem dobra uczelnia, no i Kraków... ;) Skoro jesteś po technikum geodezyjnym i lubisz tez zawód, to idź w tym kierunku. Wybór uczelni, gdzie będziesz kontynuował zdobywanie wiedzy, od Ciebie zależy, ale z opowieści znajomej polecam AR Kraków.

knydel 29.04.2005 23:36

Oj co wy tak z tym utrzymaniem :) Wcale nie jest tak ciężko - przynajmniej na Politechnice w Białysmtoku. Jak ktoś chce to zostanie, tzn tak było na pierwszym semie. Teraz to już naprawde trzeba być tumanem, żeby komisów nie przejść. Na przykład u mnie (Automatyka i Robotyka :spoko: ) na 3 roku jest już luzik. Większość zajęć to jakieś programowanie sterowników, obsługa matlaba i pisanie jakiś projektów :). Studia są za***iste :)

Pagerus 01.05.2005 22:17

Cytat:

Napisany przez knydel
Oj co wy tak z tym utrzymaniem :) Wcale nie jest tak ciężko - przynajmniej na Politechnice w Białysmtoku. Jak ktoś chce to zostanie, tzn tak było na pierwszym semie. Teraz to już naprawde trzeba być tumanem, żeby komisów nie przejść. Na przykład u mnie (Automatyka i Robotyka :spoko: ) na 3 roku jest już luzik. Większość zajęć to jakieś programowanie sterowników, obsługa matlaba i pisanie jakiś projektów :). Studia są za***iste :)

No jak się trafi na te odpowiednie - to owszem są :P

B@rtek 01.05.2005 22:29

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No jak się trafi na te odpowiednie - to owszem są :P

@Pagerus, gdzie ty się podziewałeś?

Myślałem, że nie wpadasz na forum :(

A ty tu zmieniłeś avatar i cię nie poznałem :nie:

Proton 02.05.2005 01:02

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
@Pagerus, gdzie ty się podziewałeś?

Myślałem, że nie wpadasz na forum :(

A ty tu zmieniłeś avatar i cię nie poznałem :nie:

Z całym szacunkiem, ale mogłeś równie dobrze "niby tę prywatną" wiadomość wysłać na konto używtkownika lub na GG.
Czemu ma służyć ten Twój post?

Pagerus 02.05.2005 14:53

Cytat:

Napisany przez Proton
Z całym szacunkiem, ale mogłeś równie dobrze "niby tę prywatną" wiadomość wysłać na konto używtkownika lub na GG.
Czemu ma służyć ten Twój post?

Nie czepiaj się kolegi Bartka - stęsknił się za mną i tyle :P A co do tego gdzie się podziewałem - to skoro temat dotyczy matury, studiów i w ogóle - to przyznam, że ostatnio sporo zakuwania mam - stąd ta nieobecność na forum... Avatarek zmieniłem - bo ile można mieć ten sam? :P

polakT 03.05.2005 19:22

Cytat:

Napisany przez knydel

a jak z dostaniem sie było, bo chwilowo P biał traktuje jako wyjscie awaryjne..... tylko nie wiem czy jest to uzasadnione. do PB mam rzut kamieniem..... ;)

knydel 03.05.2005 23:04

Cytat:

Napisany przez thomascamel
a jak z dostaniem sie było, bo chwilowo P biał traktuje jako wyjscie awaryjne..... tylko nie wiem czy jest to uzasadnione. do PB mam rzut kamieniem..... ;)

Oj z dostaniem się akurat nie było problemu na AiR (Automatyka i Robotyka), ale to było 3 lata temu. Teraz się troche zmieniło chcesz jakieś dokładniejsze info to wal na gg lub maila. Ale powtórze sie ten kierunek w białym jest za***is....y :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:04.