![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#121 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Rzeczywiscie, niczego sobie
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
Siem nawróciłem
|
|
|
|
#123 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
...no najwyższy czas
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
Też byś mógł
|
|
|
|
#125 |
|
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Kaznodzieja Mily666
|
|
|
|
#126 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
pozdro
|
|
|
|
#127 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
To na jakie mam konto wplacac pieniążki
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
"Kościół to jedyna dyktatura, jaka od dwóch tysięcy lat nie została obalona". Zbierał sobie księżulek całe życie, odłożył i ma. Nóż mi sie otwaiera, gdy słyszę takie nowinki o klerze....
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
powinnni tego zabronić
|
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
^_^
|
|
|
|
#131 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh, wczoraj dostalem emila, pewnie od Ojca Dyrektora, z prosba o datki na serwisowanie Maybacha... a mialsie nie psuc, biedy Ojciec Dyrektor, moze mu trzeba Roysa kupic, zeby bylnizawodny...
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
No ma ten Rydzyk trochę kasy - czytaj ma dużo sponsorów...
|
|
|
|
#133 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Trafiłem akurat na "telefony". Nie musiałem długo czekać, aby usłyszeć jak bardzo słuchacze tego Radia są w nie "wkręceni" niczym w sekcie. Głównym tematem oczywiście były pomówienia ad. Maybacha. Faktycznie to chyba blef, ale dzwonią polacy ze stanów i mówią, że ich miesięczne dotacje podnoszą o 50% i w ramach wsparcia w tych trudnych chwilach namawiają słuchaczy aby poszli w ich ślady. jeeeezu kochany! Tak jak my opłacamy miesięczne nasze opłaty, tak słuchacze radia maryja przekazują na ich konto pieniądze. Nie trzeba się długo domyślać ile zer jest na koncie tego radia. Nie mogą tym samym być dla nich dziwne pomówienia o zakupach luksusowych samochodów czy innych. Szok! Posłuchajcie sobie kiedyś tych telefonów i ich kochanych słuchaczy.
|
|
|
|
#135 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.01.2003
![]() |
Na stronie RM znalazłem link do audycji w mp3:
4h 13min ^_^ Jak na razie dotarełm do 90 minuty i dotychczs wszsytko było odnośnie tego Maybacha. Ta audycja przekonała mnie o kilku rzeczach: 1. Ten Maybach to chyba rzeczywiście ściema. 2. Sami księża w RM są nie głupi i (podobnie jak opluwani przez nich dziennkiarze) wypowiadają sie tak, aby nie można było im nic zarzucić, jednak sugerują ludziom co mają z tym zrobić. I potem dzowni tak doktor habilitowany, który za przeproszeniem pier--- same bzdury. 3. W RM Rydzyka kreuje się jak... Boga, albo przynajmniej stworzyciela. Cytat: "Pan mu porostu zazdrości, że ojciec dyrektor stworzył radio i ma tak wielu zwolenników" 4. Ta audycja to jedno wielkie pranie mózgu (4h na temat jednego pomówienia ).5. W RM jest na pewno dużo wierzących osób, które mają czyste sumienie i są porzekonani, że służa wyłacznie dobry i ewangelizacji, ale nie wiedzą, że RM ma drugie dno i że delikatnie mówiąc mija sie z celem... 6. RM to najbardziej stronnicze radio, ani razu nie dano szansy wypowiedzenia się osób, które są zwolennikami teorii maybacha (równie absurdalnej, jak teorie ogólnopolskiego spisku przeciw RM głoszone przez wszystkich "znanych gości") Zapraszam do wysłuchania audycji: http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/20...07.22.rn21.mp3 58 MB 04:13:26
|
|
![]() |
|
|