![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
-= MAYDAY POLAND =-
Witam,
Osoby, które słuchają tego typu muzyki pewnie już od dawna wiedzą, że 10 listopada o godzinie 17:00 w katowickim Spodku zacznie się zaje...fajna impreza ![]() ![]() Ponieważ ta impreza będzie (mam nadzieję) emitowana na żywo przez niektóre media, chciałbym zapytać, czy ktoś ma ją zamiar (lub ma możliwość) nagrywać ? Mam na myśli transmisje TV i radiowe. Więcej informacji na temat samej imprezy TUTAJ . |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Fajnie by bylo zobaczyc taka impreze, szczegolnie gdy sie tam byc nie moze
![]() ![]() greetz |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Ja mam całego Mayday'a z zeszłego roku (PL) w WAV zgranego na kompa z CYFRY, całe 5h - jakośc zwala z nóg, a kolega na taśmie Video. Powiem Wam tak: nie kupujcie długich taśm, kupcie kilka i wymieniajcie je podczas np reklam lub nudnych wywiadów. Kolega kupił jedną długą taśmę i żałuje, bo ona jest o wiele cieńsza (aby sie więcej zmieściło w kasecie - to logiczne) i efekt jest taki, że gdyby ją często olądać to po4-5 odtworzeniach widać już duże zużycie, bo się narożnik zagina albo taśma się rozciąga i obraz jest niestabilny.
Transmisje na żywo daje VIVA Polska, całe 5h dali w zeszłym roku, natomiast powtórka to tylko wybrane wycinki i więcej wywiadów niż muzyki. Także kto nie jedzie - Video w dłoń ![]() W tym roku impreza ma być obętościowo dwa razy większa, oprócz spodka wynajęto także przylegającą halę, za to niestety bilet zdrożał solidnie ![]() Posiadacze aparatów fotograficznych mogą je bez obawy zabrać, to co w zeszłym roku było zakazane - w tym o dziwo jest dopuszczalne. No to nic, HAVE FUN ![]() ![]() ![]() ![]()
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
![]() |
![]()
Last BAD news: nie nagrywam niczego, nie mam dostępu do sygnału stereo (Cyfra itp). Dajcie znać kto ma zamiar nagrywać dźwięk (z rozsądną jakością). Pozdro.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Jeszcze mamy inne rozwiazanie, ale ono nie jest pewne otoz, bedzie to wygladalo tak. Zwykla satelita > Kaseta > PC ale to jest raczej watpliwe narazie, jak masz jakies pomysly to napisz tutaj albo na GG greetz |
|
![]() |
![]() |
#6 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
jabym zgral podajcie mi godzinke na ktorej VIVA bedzie dawala jechalbym z cyfry!
![]()
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
Start godzina 17.00 w niedziele, na vivie pewnie tak samo, jak bys to zgral z cyfry to bylbys Bogiem, zgraj to prosze cie jak masz GG to wyslij mi nr przez maila. A masz czym zgrac tzn. program ktory bedzie od razu zrzucal do mp3. Ja mam skontaktuj sie ze mna albo z TOmmyx'em jak najszybciej bys mogl greetz |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
Daj znać, czy tak, czy napewno tak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
![]() |
Nie, definitywnie plan dostał w łeb
![]() ![]() ![]() A kolega Kasprzak taki chętny był a teraz zniknął?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Monter odezwij sie jak najszybciej do mnie, przeczytaj maila i pisz na GG jak najszybciej to bardzo pilne.
greetz |
![]() |
![]() |
#11 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
sory Panowie za moje znikniecie ale wszystko ladnie pieknie chcilem zgrywac i gowno WINDA mi poszla!mam problemy ze sterami od kart graficznej. A teraz pisze z gowna laptopa 100 ktory nie radzi sobie nawet ze zgrywaniem na wavy. a na kompie mialem wszystko ustawione nie pamietam jaki byl ten programik od razu,a poza tym podobny problem mam z dostepem do cyfy bo sciagal byl z kablowki a mam kiepska jakosc audio!! Sorka!Wybaczycie mi>
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 10.11.2002 o godz. 16:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
![]() |
Ok, czyli chęci może były ale sprzęt zawiódł... Bywa i tak.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
![]() |
Komunikat: Dziś (16.11.2002) na VIVA POLSKA jest relacja z Mayday Polska 2002, kto żyw i zainteresowan - niechaj nagrywa
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Naprawde nikt tego nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
|
|