![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wszystkie pakiety konta e-direct dostaja darmowego tokena: http://www.vwbankdirect.pl/indexedirect.html Przy okazji zapytam, czytajac opis dzialania tokena wychodzi ze generuje on rozne kody co 60 sekund (jest to zgrane w czasie z systemem w banku) czyli mam te 60 sek na wpisanie kodu i wyslanie polecenia realizacji a raczej jego dotarcie do banku. Czy to jest wystarczajacy czas przy szybkosci netu w tym kraju, no jakis czas na percepcje tego numerka i nieomylne wpisanie go gdzie trzeba tez jest potrzebny. Jak to wyglada w praktyce - to do tych co juz sie tym posluguja? |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
ROZWIAZANIE JEST PROSTE JAK INTERNET. Nalezy miec minimum 2 ekonta. Zawsze szybko i bezproblemowo mozna kase przeniesc lub na danym koncie robic to co jest najlepsze. Ja tak mam i polecam.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
A np. KB24 ? (www.kb24.pl) - prowadzony przez Kredyt Bank, chyba wszystko jest za darmo...
Co o tym sądzicie?
Nagrywarka: LG GCE-8520B 52x24x52x Procesor: AMD Athlon 1 GHz RAM: 256 Mb SD-RAM Płyta główna: ABIT KT7A Dysk: SeaGate III Barracuda 40 Gb Karta graficzna: GeForce 2 MX/MX 400 Monitor: Yakumo 17'' LCD System: Windows 2000 Professional PL |
|
|
|
|
|
#4 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
i jeszcze pytanko- czy po zrobieniu przelewu np. do ZUS - można wydrukować jakieś potwierdzenie- np. potrzebne do zaświadczenia o niezaleganiu, jak można udokumentować wpłatę na jakieś konto - np. gdy ktoś twierdzi , że coś nie jest zapłacone?
Pozdrawiam Justyna |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... ogólnie jestem człowiekiem dość przychylnym ludziom, ale zrobiłem wyjątek i złożyłem życzenia szefom mBanku szybkiej śmierci w męczarniach na ptasią grypę
|
|
|
#7 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Nie wzdychajcie do tokenow - syf to straszny , pierszy wprowdzil to chyba Lukasbank. A mbank - jest dla malolatow i drobych klientow co to przelew robia od czasu do czasu , ale dostaja pare groszy od rodzicow , stypendia drobne prace i w ciagu miesiaca je wydaja. Do jest drogie kolezenstwo podzial segmentow bankowych na i nim sie bank wybierze - to poza oprocentowanie nalezy przejzec co nam w nim odpowiada, a co nie |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
[QUOTE=bgn;435766]to nienajlepeszy wybor.Dla tak powaznych klientow jak my Bre stworzyl Multibank.
Czy podtrzymujesz tę opinię po latach? Brzuszek pozdrawia
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
do zusu nie przelewalem, ale pewnie jest tak samo jak z kazdym innym przelewem
normalne przelewy wewnatrz mbanku sa wykonywane natychmiast, natomiast do innych bankow z momentem elixiru, czyli trzy razy dziennie (6:00, 10:00 oraz 13:30) od poniedzialku do piatku oczywiscie wazna jest data, ktora wpiszemy na przelewie a nie faktyczna data przekazania pieniedzy od momentu zlozenia zlecenia przelewu do momentu jego wykonania mozemy ja odwolac bez zadbych konseekwencji a potwierdzenie mozemy wydrukowac bezposrednio po momencie wyjscia elixiru (wtedy znikaja z naszego konta) troche zamotalem, ale chcialem dokladnie ![]() generalnie tak, mozemy wydrukowac - wydruk ten jest dokumentem bankowym i jest to darmowe mozna tez zamowic sobie potwierdzenia, ktore przysla poczta - to juz jest platne (a w swietle prawa ma takie samo znaczenie, z tego co wiem) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Witam.
Zadam pytanie w tym topicu, żeby nie zakładać niepotrzebnie nowego. Otóż mam pytanie. Założłem sobie konto w mBanku, po kilkunastu dniach od razu przyszło pocztą potwierdzenie, hasła jednorazowe i umowy. Zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami (podpisałem gdzie trzeba, dołączyłem skan dowodu) i odesłałem. Zgodnie z moim tokiem rozumowania powinienem teraz otrzymać eKartę tak? Ale minął już jakiś miesiąc a tu nic. Rachunek dzaiła bo już dostałem kilka przelewów ale nie wybiorę tego w bankomacie bo nie mam karty. Także tu mam pytanie do tych co już zakładali konta w mBanku. Czy ta autoryzacja trwa tak długo czy jest coś nie tak i powinienem się zwrócić do władz mBanku? Aha i takie pytanie dla pewności (sory że może banalne ale dopero sie zaczynam obracać w środowisku bankowym) - eKarta to mi się przyda do płacenia w internecie, a główną moją kartą (czyli wybieranie pieniędzy w bankomacie i płacenie w "normalnym sklepie" typu hipermarket) będzie karta Visa Electron?? Otrzymuję ją od razu automatycznie czy muszę sam się po nią zgłosić?? Dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
Cytat:
Do mnie karta dotarła po 12 dniach roboczych po zamówieniu u operatora. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
musisz wypelnic druki osobne i po ekarte i po zwykla karte. razem z umowa powienienes dostac druk gdzie trzeba wypelnic by dostac karte.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
W umowie podpisałem punkt "zawieram umowę o korzystanie z kart płatniczych mBanku" tylko teraz nie wiem czy oni mi to przyślą czy ja mam się zgłosić po nie, bo jak dzwonię na mLinię i chcę aktywować kartę to woła o 16-to literowy kod, którego nie posiadam ;/ Ten kod pewnie ma być na karcie której nie mam jeszcze.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |