Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.01.2004, 09:05   #14
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
A kto Ci powiedzial ze to reklama Toz to zwykly fotomonntaz, wydaje Ci sie ze McD.. bylby na tyle nie rozsadny i zrobilby taka glupote

Co do reklamy, oczywiście nikt mi nie powiedział że to reklama ale jak dla mnie to widać. Jezus kojarzy się z wszelakim dobrem, dźwiganie symbolu McDonalda, wychodzi na to że nawet dla Jezusa McDonald jest czymś ***8222;dobrym***8221;. Wiadomo że każdy ma inne zdanie, dobrze że inne, ale dla mnie to bezsensowne porównanie jest reklamą.

Oczywiście jak wspomniał kolega ma się czcić religię a nie symbole. To po co w kościele klękamy przed krzyżem ? Przecież to symbol. Jak wspomniałem nie jestem zagorzałym katolikiem jednak jestem wierzący i po prostu uważam iż symbol coś wyraża i przekazuje. Jakby to Bill Gates nosił ***8222;M***8221; na plecach to zapewne autor tego obrazka już by siedział w więzieniu.

Jedni są wierzący drudzy mniej a jeszcze inni wcale. Chodziło mi o opinię i muszę przyznać że zdecydowana większość ma podobne zdanie co ja.

Twoje uprawnienia: