![]() |
McDonald i religia.
Ilość załączników: 1
Przechadzając się ostatnio po stronach WWW zauważyłem obrazek ( poniżej ). Nie jestem jakimś specjalnym fanatykiem religijnym ale co ma za przeproszeniem ***8222; piernik do wiatraka ***8221; ? Spec od reklamy wszędobylskiej sieci ***8222;fast food***8221; moim zdaniem nie powinien korzystać z religii do swojego i tak rozreklamowanego ***8222; żarcia ***8221;. Zapewne znajdzie się osoba z odmiennym zdaniem. Ciekaw jestem co o tym sądzicie.
|
Ilość załączników: 1
Jestem przeciwny takim reklamom. To troche, że tak powiem, niesmaczne.
A tu kolejna fotka wykorzystująca symbol Chrystusa do nabijania kabzy. |
Cytat:
Chociaż muszę powiedzieć że nie jestem przeciwnikiem tego typu jedzenia, czasem zdarzy mi się na szybko coś tam zjeść. Ale reklama - ech. |
Mnie najbardziej bawią fotografie serwowanego jedzenia. Prziecież to co sie dostaje wogole nie przypomina tego z fotografii :D W mcdonaldzie nigdy nie jadłem i jeść nie będę...
http://slimak.sciaga.pl/prace/praca/4061.htm |
ja pare razy tam jadłem i po lekturze tego artykułu to chyba więcej tam jadał nie będe
|
Heh... Ludzie już nie mają co wymyślać... :(
|
UWAGA !!
McDonald sprzedaje też swoje wyroby na allegro !! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19732032 :D |
Robienie sobie jaj z Chrystusa na krzyżu lub z krzyżem powinno być ścigane z urzędu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mozna by od razu wprowadzic urzad krwawej inkwizycji :) Wszysko ma swoje granice, ale to co widac na tych fotkach jest wg mnie dalekie od niej. |
Mi się nie podoba i jedno i drugie.
W gruncie rzeczy takie reklamy ani mnie ziębią, ani grzeją, ale to zestawienie...zwłaszcza pierwsze. Ogólnie rzecz biorąc nie podoba mi się wizerunek Jezusa na krzyżu, tak chętnie eksponowany; nie lubię też McDonald's. Wyjaśniając trochę-jestem agnostykiem i w McD.. nie jadam :P |
Mnie tez sie to nei podoba. Bóg to taki mój ziomek tam na górze. Po prostu ziomekm który nawięcej może - bo ja księ poporsi to i w******* komu trzeba spuści ;-P...
|
Cytat:
|
Cytat:
Powiem krótko: istnieją symbole i autorytety nienaruszalne. PS: wcale nie jestem zagożałym katolikiem. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45. |