Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.01.2004, 10:43   #18
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
obrazki są dobre, a drugi (Peugeota) jest wręcz super! Brawa za pomysł i całokształt.
1. W żaden sposób mnie to nie razi, kościół/wiara/religia jest w końcu częścią naszego życia, zresztą sam kościół to wszędzie już się pakuje.
2. Jestem wierzący, ale raczej nie praktykujący - nie odpowiada mi po prostu to co się dzieje w kościele, a dzieje sie dla mnie źle. Msze i ich przekaz pozostawiają wiele do życzenia.
3. Czytanie co roku tego samego dnia, tego samego fragm,entu biblii i słuchania tego samego kazania - no comment! Ludzie! Świat idzie do przodu, świat się zmienia, a kościół stanął w miejscu już dawno i wiele ludzi zaczyna właśnie to nurzuyć i wiele osób chodzi do kościoła sobie "ot tak". Lepiej chyba wogóle nie iść niż ściany podpierać.
4. Ktoś kiedyś powiedział mądre choć zarazem bluźniercze można powiedzieć słowa, ale coś w tym jest:
Cytat:
Za dużo złych rzeczy się dzieje na świecie, żeby ktoś mógł nad nami czuwać
5. AVE
Cytat:
Czasem zastanawiam się jak to możliwe, że ten kto stworzył świat może teraz zwykłym ludziom czynić krzywde? Może to jest kara za wszystkie grzechy nasze? Wiem! Dobro przegrywa ze złem, a trzeba żyć tu dzień za dniem.
Dołączone obrazki
McDonald i religia.-mojzesz2.jpg 

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: