![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meble z projektu - na zamówienie
Zamierzam sprawić sobie szafę suwaną która będzie mieścić się we wnęce + futurystyczna półka na książki - mam dosyć dużo książek.
Gotowe projekty nie do końca mi odpowiadają. Tak więc wpadłem na pomysł co by sobie samemu zaprojektować taką szafę. Projekt w 3D już mam (wstępną koncepcję), jak będzie trzeba dokumentację się dorobi. Ale pojawia się problem kto to wykona. Pomału zaczynam szukać firmy co by z takowego projektu mi takową szafę i półki zrobiła i nie policzyła sobie za to jak za zborze. Może ktoś polecić jakieś sprawdzone firmy, które się tym trudnią? Czy raczej wszyscy lecieli na gotowcach ewentualnie sami docinali deski itd. Samemu docinać nie specjalnie chcę - nie mam zdolności co do stolarki - no chyba, że nie będzie innego wyjścia. W sumie pasowała by taka forma, iż wysyłam projekt, a oni przysyłają wszystkie niezbędne komponenty deski docięte, prowadnice itd. a ja sobie to składam ![]() W sumie to jeszcze się zastanawiam, czy to by było w miarę opłacalne - bo jeśli cena będzie zaporowa to sobie odpuszczę i wezmę gotowca... ale jeśli była by znośna... to... byłby nie najgorszy pomysł...
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 25.10.2015 o godz. 15:33 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
Odtwarzanie Blu-ray na komputerze - różne rozważania.. | andrzejj9 | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 10 | 04.09.2013 19:17 |
problem z tmpg | fati | DVD-Video | 1 | 11.12.2004 22:24 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |