![]() |
Cytat:
A późno!! ZAmówiłem :/ Tylko żeby problemów nie było :/ |
to ich problem, że podali błędnie.
gdybyś kupował w sklepie, i sprzedawca ci za to policzył 1/100 ceny, to on miałby problem, nie ty. na dole dali tekst: Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że publikowane dane techniczne nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą jednak być podstawą do roszczeń. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy przed podjęciem decyzji o kontakt z handlowcem. mogą go sobie włożyć w buty. |
Cytat:
|
A screen z poczty wystarczy? Porobiłem też kilka obrazków z ceną. JAkby co to Memo pomożesz :)
U dołu strony jak zamawiałem pisało: "Zastrzegamy sobie prawo do niezrealizowania zamówienia z ważnych powodów ekonomicznych." Raczej nie przyślą.... A jeśli nawet to mam nadzieje że wszystko będzie dobrze :/ |
Zamówcie i mi...oddam Wam kasę :haha: :rotfl:
|
Cytat:
W poniedziałek się wszystko okarze :/ Gdybym dostał taką płytke to nawet bym kompa zmienił :) Szkoda tylko że nie amd bo zawsze marzyłem o bartku 2500+ :/ Teraz mam tylko stracha. Bo jak rachunek przyjdzie 540zł(wartośc płytki) to mnie zabiją :C |
no to co?
zamówiłem jeszcze 10 sztuk, czyli razem 12 :P masz potwierdzenie. jesli ci przyślą rachunek, to po prostu odmowisz przyjęcia przesyłki. ps. gdybyśmy mieszkali w usa, to mielibyśmy problem z głowy. |
Cytat:
Po co zamawiać 10 ? Tak na pewno sie skapną, więc odmówią wysyłki :/ Szkoda. |
ja tez zamowilem 3 i mam na mailu kopie zamowienia :)
nic tylko czekac jak przyjdzie :D |
Cytat:
a ja jeszcze 3 zamowilem czyli w sumie 6 :D |
Mi styknie 1. Bardzo bym się cieszył gdybym ją otrzymał :)
Nie jestem zachłanny, chociaż troche korci zeby drugiej nie wziąść. Może wezmę :P |
heh i tak lipa z tego bedzie
Zamówienie detaliczne (Komputronik) nr 23124/2004, z dnia: 2004-11-06 15:53:48 ----------------------------------------------------------------- |Lp.| | Ilość | Cena netto | Cena Brutto | Wartość Netto | Wartość Brutto | -------------------------------------------------------------------------------- | 1| Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe | | | | 6 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | 2| usługa transportowa [Servisco - 8:00 - 11:00] | | | | 1 | 6.00 | 7.32 | 6.00 | 7.32 | -------------------------------------------------------------------------------- | Razem | 6.00 | 7.32 | ------------------------------------------------ |
złożyliśmy zamówienie.
więc chyba faktycznie będzie klops :( Zamówienie detaliczne (Komputronik) nr 23119/2004, z dnia: 2004-11-06 15:05:08 ----------------------------------------------------------------- |Lp.| | Ilość | Cena netto | Cena Brutto | Wartość Netto | Wartość Brutto | -------------------------------------------------------------------------------- | 1| Asus P4P800-E Intel 865PE Deluxe | | | | 10 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | 2| usługa transportowa [Servisco - 8:00 - 17:00] | | | | 1 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | -------------------------------------------------------------------------------- | Razem | 0.00 | 0.00 | ------------------------------------------------ |
a dlaczego :>
mamy potwierdzenia mailowe i mozemy klucic sie o swoje oni strasza przepisami to i my mozemy ich postraszyc jak nie zrealizuja :D Edit: a ze maja burdel i taka cene wiec to ich sprawa my mamy rzecznika spraw konsumenckich :) |
troche przegielismy.
moglismy zamówić po 1 sztuce. możeby się nie zorientowali. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:25. |