![]() |
no bartek tak trzymac :spoko:
|
Cytat:
|
Witam!
Ja bym sie tak nie podnical... na pewno w regulaminie sklepu jest jakies zabezpieczenie na wypadek takich sytuacji, a po drugie sprzedawaca zawsze moze odmowic sprzedania danego towaru.... potwierdzenie dotyczy tylko zlozenia zamowienia. Moim zdaniem nikt z Was nie otrzyma zadnej plyty i nic im nie zrobicie. Nie pomoze tutaj UOKiK azni zaden Rzecznik ds. OK. |
hehe ja im specjalnie podalem godziny do odbioru paczki kiedy mnie nie ma to jakby co obejrze sobie awizo i jesli mi nalicza za te wszystkie plyty to poprostu oleje, a jesli sie okaze ze jest kwota 0 zl i tylko koszty wysylki to zadzwonie i sie umowie na jakas godzine kiedy jestem, w celu odebrania paczki (marzenia) :D
|
pomarzyć zawsze sobie możemy.
a może komuś się uda i dostanie? przynajmniej mamy niezły ubaw :D |
Eee..... i przyślą Wam ziemniaki tak jak na alegro <lol>
|
Cytat:
@bakupl zamówiłeś sobie? :> |
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście że nie. Pisałem że mam nie chęć do Pentiumów? Nawet za darmo :) |
A więc chłopaki sprawa wygląda tak:
Tekst na stronie: Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że publikowane dane techniczne nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą jednak być podstawą do roszczeń. Mówi o błędach w opisie technicznym, a nie o cenach :taktak: 1-wszy plus na naszą korzyść :D Potwierdzenie mam na 18,30zł, więc na taką sumę musi przyjść paczka :taktak: Więc jak będzie właściwa suma nie musimy jej odbierać :D 2 plus na naszą korzyść :D Mamy dowody :taktak: 3 plus na naszą korzyść :D Nie mamy się czego bać, a nawet jak nie przyślą możemu się domagać towaru bo zamówienie zostało złożone:D @all zamawiajcie śmiało :taktak: |
Cytat:
Niesety wydaje mi sie że coś takiego jest. Cytat dałem wcześniej. |
...a da się zamówic bez zakładania konta w tym sklepie ???
To sobie zamówię puki towar jest na stanie ;p |
A na kiedy oni to "muszą" dostarczyć?
Na poniedziałek będzie? |
Cytat:
Ja może w poniedziałek, bo Konin jest podrodze :D |
Cytat:
:O To wypasik. Musze teraz zbieraćkase na procka :P Może ktoś znajdzie jakąś prmocje :) Jestem gotów zapłacić max 10 zł :ASD |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:44. |