![]() |
Cytat:
37 sztuk :haha: |
Cytat:
moge isc z nimi tez na ugode ale jeszcze nie wiem jaka :D |
Cytat:
Lepiej to niż nic :taktak: |
a ja nie chce nowa plyte pod athlona , proca i grafe no i moga ranu dorzucic :D
inaczej nie ide na ugode :) |
Cytat:
|
juz troche wiecej niz 12 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
ps: Sam bym sobie zamówił i trochę się potem z nimi pobawił, ale nie mam tam konta, a na taką jedną awanturkę to szkoda mi zakładać. ' |
ja tez bede walczyl o swoje jutro zanim pojde do nich odwiedze urzad ochrony konsumenta i dowiem sie co i jak zeby ich moc odrazy postraszyc :D
|
liczymy na ciebie.
tak sobie pomyślałem - jednak wolałbym grafę ati x800 xt 256mb :P |
Cytat:
JA w ramach ugody chciałbym Abit An7 i bartka M2500+ :spoko: (będzie dla niech troche taniej) :> |
Witaj
Twoje zamówienie nr 23132/2004 z dnia 2004-11-06 16:21:44 zmieniło status. Poprzedni status: Nowe Nowy status: Anulowane Uwagi handlowca: z oczywistych względów Pozdrawiamy Sklep internetowy www.komputronik.pl PS. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie. -------------------------------------------------------------------------------- Witaj Twoje zamówienie nr 23132/2004 z dnia 2004-11-06 16:21:44 zmieniło status. Poprzedni status: Nowe Nowy status: Anulowane Uwagi handlowca: z oczywistych względów Pozdrawiamy Sklep internetowy http://www.komputronik.pl PS. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie. |
hehe niezle sie rozpedziliscie.
@memo ty z tymi 37 sztukami to mozesz sklepik otworzyc :lol: Dajcie znac w poniedzialek jak sie skonczylo. Ciekawy jestem. |
Witaj
Twoje zamówienie nr 23191/2004 z dnia 2004-11-07 10:07:15 zmieniło status. Poprzedni status: Nowe Nowy status: Anulowane Uwagi handlowca: z oczywistych względów Pozdrawiamy Sklep internetowy www.komputronik.pl PS. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość - została wygenerowana automatycznie. Co to ma znaczyć?? Ja mam to samo!! |
Mam to samo :smutny:
No to pisze do nich, ze złożyłem zamówienie i domagam sie towaru. Mam screen shoty i potwierdzenie :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:22. |