![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#166 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale wiesz, ja powoływałem się na jakiś artykuł, w którego wiarygodność co prawda nie wątpię, ale można było jeszcze znaleźć odpowiednie przepisy i zawrzeć je w tej wiadomości. To zawsze robi lepsze wrażenie ![]() W każdym razie życzę powodzenia. Co prawda uważam, że pomyłka może się zdarzyć każdemu i nie zawsze warto się jej chwytać i korzystać z cudzego nieszczęścia, jednak odpowiedź komputronika na Wasze zamówienia była po prostu hamska i wkurzyła mnie, dlatego kibicuję Wam w dalszej sprawie ![]() Sam żałuję, że nie zamówiłem i nie mogę się teraz z nimi użerać, ale nie jestem tam zarejestrowany, a dla jednej sprawy nie chciało mi się zakładać konta. Powodzenia ! ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#167 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
mógłbym pójść z nimi na ugodę.
zamiast towaru mogą mi wysłać to: Radeon X800 Pro Sapphire Toxic 256 MB DVI + VIVO BOX http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13762 ![]() co mi szkodzi popytać się? gdybyśmy byli w usa, wygraną mielibyśmy w kieszeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#169 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja zlozylem jak wczesniej pisalem sprawe do urzedu ochrony konsumenta pani powiedziala mi ze jest to sprawa do wygrania tylko trzeba czekac okolo 2 miesiecy na ich interwencje.
wiec czekam a jeszcze jedno urzad ochrony konsumenta bedzie wystepowal w moim imieniu na droge sadowa ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
w sumie to mam to jeszcze potwierdzenie w mailu i moglbym z nimi powalczyc ale nie mam kasy na ew. rozprawy...
![]() |
#171 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#172 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Hm a moze by turboni powiedzialby dokladnie co i jak i zrobilismy pozew zbiorowy
![]() Wieksza szansa na wygranie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
zadzwonilem do babeczki powiedzialem jej cala sprawe tzn jak to wygladalo - powiedzialej ze mam wszystkie maile i zdiecia strony ich z cena i ze mam tez zdiecia jak zamowilem. jakie potwierzenia dostalem.
ona na to zeby dokladnie jej to jeszcze raz opisac w mailu i wyslac wszystko ze wszystkim co mam bo z tego co jej powiedzialem to oni sie nie wywiazali z umowy skoro dostalem potwierdzenie ze zlozylem zamowienie. no i kazala czekac tak do 2 miesiecy i jak nie zalatwia tego normalnie z komputronikiem to oni wnosza sprawe do sadu w moim imieniu i dalej tez sie tym zajmuja ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
i tak kazdy jak chce zlozyc sprawe do urzedu ochrony konsumenta to musi zrobic to do swojego wojewodzkiego.
podam dla zainteresowanych dla osob ktore mieszkaja w warszawie. 827-76-37 lub 826-17-12 ul.Gorskiego 7 a w Pruszkowie: 758-86-63 lub 758-67-61 ul.Drzymały 30 p. Jolanta Markowska ja zlozylem w warszawie bo mam meldunek warszawski i nie wazne ze mieszkam teraz w pruszkowie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
http://www.infoglob.pl/sklep/podzesp...3494/opis.html
a patrzcie na to? znalazlem calkiem przypadkowo - co oni z tymi asusami? moze firma zlecila podanie 0zl w kazdym sklepie komputerowym? ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2004
![]() |
no za calkiem przyzwoita sunke chca go opchnac...pokusilbym sie...gdyby to sprzedawal 3 lata temu :-P
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|