![]() |
Przez GPRS się nieopłaca za tą cenę :nie:
HotSpotów jest też mało, więc kolejny minus. Chyba, że ktoś dużo podrużuje z laptopem to wtedy jest skazany na Erę :taktak: A ten limit 2GB to śmiech :haha: |
Poprawi sie jak inne firmy zaczna isc w ta sama strone co era z blueconnect. Ja widze dosc duza nadzieje w netti ktora dostala licencje na umts, ale wykorzystaja to chyba niepredko.
|
mam inny zgrzyt.
przedłużałem ~ rok temu umowę z września 2003. w regulaminie (paragraf 5) pisało, że mogę zawiesić sobie neo na okres d 1-6 miesięcy, płacąc określoną stawkę przez ten czas. od maja tego nie ma. no i tutaj zaczynają się moje kłótnie. w końcu nie podpisywałem renegocjacji warunków umowy, więc obowiązują mnie stare zasady. tyle, że tym głąbom z telepunktu i blueline tego wytłumaczyć się nie da. pozostaje mi chyba wysmarować to pisemko w 2 kopiach, rzucić im w pysk z żądaniem potwierdzenia jego złożenia i czekać :| |
Cytat:
To powinno wystarczyc. |
"Każdy, kto zamówi usługę przez pierwsze 60 dni korzystania z neostrady zapłaci tylko 24,50 zł (29,89 zł z VAT) abonamentu za każde 30 dni"
:rotfl: z tego co pamietam w promocji wiosennej bylo 3 miechy abonamentu za zlotowke kazdy... wiec oni sie tu cos cofaja normalnie :| |
mnie znacznie bardziej ciekawi inny punkt tej promocji - ten o braku oplat za migracje 'w dol'
moja 640 jest fajna, ale ciut droga jak na moje oko i zuzycie [10-15gb miesiecznie] chetnie bym wiec to zmienil na 512 - sporo taniej a limit mnie i tak nie obejmie - jednak nie mialem dzis szczescia dodzwonic sie na PartyLine i zapytac, wiec moze wy wiecie: ten element promocji dot. nowych klientow, tak jak wszystki inne, czy moze jednak tepsa poszla po rozum do lba? bo zabawy z rezygnacja i zakladaniem jeszcze raz nie chce - wyobrazam to sobie w praktyce |
Cytat:
|
tak sie zastanawiam czy nie skorzystac z "megapromocji". Dokladnie 11.06.2005 konczy mi sie umowa. 12miechow minelo:( za to ze tata wczesniej sie nie interesowal to nastepny rachunek za neo 128 bedzie wynosil 119zł!!(dobrze ze tylko za miesiac) i najprawdopodobniej wezme "mega512" na 2miechy a pozniej albo migracja do 128 albo zerwanie "megapromocyjnej umowy' i podpisanie nowej na 12miesiecy. Mysle ze na wakacje 512 moze sie przydac:) hihi
|
mam prośbę.
macie może regulamin z tamtego roku z okresu od września do grudnia 2004. chodziłoby mi o paragraf (oraz jego treść - np.: scan) o możliwości zawieszenia usługi. |
ta mega promocja to jeden wielki bajer bo zeby ja miec musisz na 2 lata podpisac umowe jezeli chodzi o wysze predkosci
bo tpsa boji sie ze straci klietow na rzecz np. tanszych operatorow ktorzy moga wykorzystac juz instalacje tpsy ktora zostal uwolniona :D |
Cytat:
|
Witam !
A ja mimo tylu krytycznych opinii, poważnie od godziny (odkąd się dowiedziałem, na czym ta promocja polega), zastanawiam się nad skorzystaniem z niej. Teraz używam modemu, i właśnie myślałem, aby zamówić sobie pakiet 20 godzinny. Ale podejrzewam, że wezmę może na te dwa miesiące tę Neo512, później najprawdopodobniej zrezygnuję i przerzucę się na pakiet (mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu?). Mam tylko nadzieję, że fakt, że korzystam z prefiksu Tele2, nie będzie przeszkadzał w Neostradzie (jeśli bym wziął pakiet - to nie powinno być problemu - tak mi powiedziano). No i mam nadzieję, że na moim kompie - "dziadku", będzie działać (mój Wuja do niedawna miał taki sam procek jak ja, tylko inna płytę i neo128 działała) ? Oczywiście, że prawdą jest, że ta promocja to próba przyciągnięcia klientów, którzy np. zapomną zrezygnować czy po prostu im się spodoba. Bo niestety, neostrada - szczególnie 128, jest jak na polskie warunki - droga Ciekaw jestem, czy ktoś wie, ile się aktualnie czeka na przestawienie linii a także na dostawę tego modemu, jak się zamówi do domu ? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Raczej TPSA jeszcze sie nie boi konkurencji bo w tej chwili jeszcze nikt nie moze realnie im zagrozic. Oczywiscie mam na mysli caly kraj a nie lokalne firemki typu Aster czy Chello. |
Cytat:
Wystarczy zwrocic uwage na Dialog ktory odpoczatku byl blokowany na dolnym slasku przez tpsa nawet sam to odczulem. Dialog puscil :D wlasna line przez moje podworko ale nie mogl podlaczyc wielu budynkow z mojej ulicy poniewaz tpsa miala na nie wylacznosc i nie zgodzila sie na ich podlaczenie wiec jezeli to uwolnienie nic nieda to po co wogole jest prawo w naszym panstwie jasne zawsze mozna je legalnie lamac jak to w Polsce nagminnie sie robi :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |