Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.11.2009, 11:31   #1
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Oczyszczacz parowy

Ostatnimi czasy wala po oczach tymi produktami. Zastanawiam sie, ktory warto wziac (cel glowny to prasowanie ubran, odswiezanie powietrza i mycie wc).
Takie oto widzialem:
http://mango.pl/wszystkie_produkty/steam_station_pro
http://www.vitashop.pl/store/product...0Steam%20Buddy

Czy moze jeszcze jakims innym urzadzeniem sie zainteresowac?
Prosze pomozcie!
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.11.2009, 12:51   #2
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Przez chwilę miałem coś podobnego do tego pro - oddałem (nie wiem, czy był uszkodzony, czy tego typu tak mają).

Teraz mam Karchera SC 1020. Nie prasowałem nim - ale do czyszczenia jest super (obskakuje też najbliższą rodzinę). Rusza brud nie do ruszenia (no, ale nie oszukujmy się - nie każdy, np. ruszt na kuchence gazowej chlapany wszystkim od 30 lat nie poddał się).

Mycie okien (nawet bez dedykowanej końcówki - normalną którąś przejeżdżam parą i zwykłą ściągaczką ściągam) i zapuszczonych zakamarków - bajka. Polecam.
Stary 24.11.2009, 16:38   #3
Banana Coctail
Banned

Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Mnie glownie zalezy na prasowaniu. Moglbys sprawdzic jak sie ten karcher do tego nadaje (czyli, czy zagniecenia znikaja)?

Co nie tak bylo z tym typu tego co w Mango?

Karcher widze, ze jest duzo tanszy od tego z vitashopu-chyba to kwestia tych dodatkowych koncowek z telezakupow bo moc jest ta sama. Co wchodzi w sklad zestawu tego SC1020 co posiadasz?
Stary 24.11.2009, 20:48   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To do prasowania nie wystarczy ci żelazko z parą?
Chcesz prasować żagle?
Stary 24.11.2009, 20:51   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Chyba czerwone sztandary transparenty i szturmówki.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.11.2009, 21:12   #6
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Banana Coctail Podgląd Wiadomości
Mnie glownie zalezy na prasowaniu. Moglbys sprawdzic jak sie ten karcher do tego nadaje (czyli, czy zagniecenia znikaja)?
Nie mogę, bo nie mam żelazka do parownicy. W zestawie była mała okrągła końcówka szorująca, mała "ssawka" z frotką, duża "ssawka" z frotką i dwie rury.

Do dokupienia widziałem końcówkę do mycia okien, drapaki druciane, końcówkę do odklejania tapet i żelazko - ale ich nie mam i nie używałem.
Stary 24.11.2009, 23:24   #7
Banana Coctail
Banned

To widze, ze dobrze, ze dolozylem do zakupu 'dysze do odswiezania ubran'.
Dzieki za pomoc!

@ed mam na skladzie tylko zolty i czarno-czerwony.

@grzeniu z wygody, niecierpie machac goraca plyta. Najwyzej bede tym tylko kibel czyscil.
Stary 25.11.2009, 09:44   #8
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Oczyszczacz parowy (osobiscie nie mam - pożyczony) do prasowania się nie nadaje, mi się zdarzyło odplamić - poplamić kolorowa kurtkę, po prostu para w taki sposób zaatakowała barwiona tkaninę ze ta pościła kolorem na sąsiednie i się zrobiła plama ze hej... to jest urządzenie do czyszczenia AGD i zakamarków domowych... do prasowania kupuje się żelazko gdzie można ustawiać temperaturę do określonych tkanin... widziałem tez kiedyś w jakimś programie reklamowym takie manekiny co się naciąga na nie ubranie i one je prasuje znacznie lepiej niz żelazko...
Stary 25.11.2009, 13:44   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
No te manekiny to fajna sprawa. Zamiast 5-10 minut na prasowanie koszuli, robi się to w kilka sekund.. Razy x rzeczy do prasowania.. Szkoda, że jak to pierwszy raz widziałem, to było drogie, bo ok 4 tys. Ciekawe jak teraz, ale nie widziałem jeszcze tego nigdzie w powszechnej sprzedaży (nawet w Mango czy podobnych).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.11.2009, 18:18   #10
Banana Coctail
Banned

@Ormianin -najwyzej bedzie uzywane wylacznie do mycia toalety, prysznica, kuchni i odswiezania mebli. Klamka zapadla-zamowione. Dam znac jak to wyglada, rzecz jasna.
Stary 26.11.2009, 17:53   #11
Banana Coctail
Banned

Pierwsze wrazenia:
pieknie zjadlo to zapachy i wyluskalo syfy w lazience, odswiezylo meble, ze zamiast ich zapachu unosi sie porannych smazonych ziemniakow.
Prasowanie-ciuchy sie nie odbarwiaja, niestety dysza ma jakas dziwna sklonnosc do pryskania na poczatku woda, ale to jest do ogarniecia.
Ogolnie zakup oceniam in plus.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: