![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
bylem przed chwila w salonie fryzjerskim
![]() jeszcze nic z herkami nie zrobilem, mam przyjsc kolo 15. powiedzialem, ze chce zmienic wogole wsloski, powiedzieli mi, ze nie mam problemu, sa katalogi, to cos wybierzemy ![]() zapomnailem sie tylko o cene zapytac :/ ale raz sie zyje... ciekawe czy nie stchorze do 15 narazie zmykam na mechanike... w koncu raz sie zyje, a wlosy odrosna
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dokladnie shuma
maszynka rules ![]() przewanie moja Ukochana robi za mojego fryzjera
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
:p
heh jak ja ide do Fryziera[z kolega naprzyklad] i on pokazuje mi nozyczki to ja uciekam.......
![]() ......i nie ma to jak dlugie pióra..... \,,/ (-_-) \,,/ ^_^ ^_^ |
|
|
|
|
|
#49 |
|
![]() |
uh, juz po 15 jest chcialem powiedziec
![]() no dobra, nic jeszcze nie zrobilem z wlosami mam isc na 18. zdam rapart kolo 19-20 ![]() trzymac kciuki za mnie zeby nie wygladal jak kosmoludek tylko jak normalny facet... edit: strzyzenie plus zabawa z kolorami = mamy sie zmiesci w 50 zetach... szkoda mi troche... no ale, raz sie zyje jak juz pwiedzialem, a wlosy odrosna ![]() oka oka, moze uda mi sie fotosa wstawic, ale to chyba dopiero jutro, bo nie mam przy sobie cyfraka. Ostatnio zmieniany przez Edwardo : 06.04.2004 o godz. 16:13 |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#51 |
|
the one
CDRinfo VIP
Przyszedl mi wlasnie do glowy glupi pomysl
Na internecie sa strony, gdzie ludzie umieszczaja swoje zdjecia i chca, zeby inny ich oceniali. Znacie moze jakis adres tego typu? Na pewno znalazlbym tam sporo roznych meskich uczesan
|
|
|
#52 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
www.tenbit.pl - tam jest galeria
|
|
|
#53 |
|
![]() |
www.fotka.pl
wrocilem od fryzjera... uhm, dalem czadu... mam zlote koncowki ![]() siano na glowie... ale mi sie podoba... fachowa obsluga, koles na poczatku powiedzil co i jak, postaral sie pokazac na mich wlosach jak to bedzie wygladalo no i 1h posiedzialem, a efekt moge podziwiac w lusterku... ciekawe co powie moja kobieta, tego sie najbardziej boje... o rodzicach wole zapomniec. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ja jednak jeszcze troche sie porozgladam i dokladnie wybiore cos, co na pewno mi sie spodoba. Tym czasem powodzenia przy pokazywaniu sie pewnym osobom I zamiesc zdjecie, jesli masz cyfrowke, te zlote koncowki sa chyba warte uwagi
|
|
|
|
#55 | |
|
![]() |
Cytat:
a nie przed monitorem caly czas siedziec! moj fryz - ten koles co wstawiles jego fotosa wczesniej. tylko ze inny kolor no i innaczej wygaldam niz ten koles, normalka, w sumie to nawet inny ten fryz moj... a juz sam nie wiem. a co do osob - jutro sie wszytko wyjasni ![]() kurcze, bede mial ograniczony dostep do neta przez ten tydzien, szkoda a moze to i dobrze...fotosa moze zmaieszcze ale jeszcze nie wiem, wstydze sie ![]() pozyjemy zobaczymy. |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Ja sam tez bym pewnie dal (oczyscie juz po "przerobce"), ale nie mam cyfrowki. Chociaz w sumie kumpel jakas ma, wiec kto wie... ![]() A ja pewnie tez sie na cos podobnego, jak ten fryc zdecyduje. Znalazlem jeszcze kilka ciekawych, ale to w sumie wariacje tego typu, wiec na pewno bedzie to cos podobnego. Przynajmniej w zalozeniu, bo co fryzjer z tego zrobi, to juz inna sprawa
|
|
![]() |
|
|