![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
macio.men , no to popatrz na inne stare dobre kapele / np: ac/dc gra ox x lat to samo i jest non stop na fali ,slayer też ma od wieków już stabilny styl, iron też praktycznie też że wspomnę jeszcze o judas priest i motorhead /
pozdro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez cana : 04.06.2003 o godz. 21:46 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
kierownik wycieczki
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Dokladnie, przez sam szacunek dla starych fanow powinni trzymac sie starego stylu, a mlodzi w poszukiwaniu czegos innego od tych nowych kapel i tak z czasem siegna sami do korzeni.....
![]() |
#33 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Teledysk fajny a nawet bardzo podobnie zreszta jak piosenka. Teraz czekam na plytke.
![]() Mam nadzieje ze wbrew powszechnej opinii osob krytykujacych bedzie spoko ![]() MetallicA and nothing else matters Ostatnio zmieniany przez czero : 04.06.2003 o godz. 23:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
coz... judasi sie dla mnei skonczyli na painkillerze, ostatnia naprawde dobra plyta ironow to piece of mind, z metalliki najbardziej lubie justice a slayer mi kompletnie nie lezy... - kazdy ma inne gusta a plyta jest skrajnoscia - wiec nic dziwnego ze niektorzy ja na pozarcie skazuja (ps. jesli Black Mettaliki jest daniem ciala to ja czegos nie rozumiem...)
na tej plycie wogole nie ma solowek - jesli ktos ma wersje z solowkami to niech zacznie szukac nastepnej brak melodyjnych kawalkow to komercha? chyba wlasnie rezygnacja z takich oczywistych hitw jak nothing else matters jest kopem w komerche ps. zadna z solowek metaliki nie jest trudna, jesli ktos szuka czegos trudnego to polecam tworczosc pana Akkermana z zespolem Focus lub Petrucciego z Dream Theater... tam sa TRUDNE rzeczy
![]() |
![]() |
#35 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
ostatnia dobra płyta ulricha i spółki to ..and justice for all a czarna jest JAK DLA MNIE preludium do kichy którą juz na maxa zaczeli odstawiac później . po prostu po zespole tej klasy nie oczekuje dobraj płyty tylko BARDZO DOBREJ i cokolwiek poniżej tego poziuomu to porażka a czarna NAJWYZEJ może zasługować na miano prawie dobrej płyty
pozdrófka ps. Sid, piekielny piesek już działa ![]()
![]() |
#36 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Może się to komuś przyda, ale na stronie GoldEsel są linki do płyty Metalica -St. Anger
PS. Jeszcze nie nadziałem się na tej stronie na żadne fake Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Dobra mam juz dobra wersje. W sumie to co napisalem wczesniej do tego fake potwierdza sie czesciowo i do dobrej wersji. Mnie sie podoba tylko tytolowy utwor St.Anger
![]() |
#38 |
![]() |
przesluchalem st.anger full (thnx)
plyta jest dziwna, w zadnym wypadku nie mozna mowic o tym 'komercja' - ktos kto tak pisze uzywa tego slowa jak wytrycha w momencie kiedy nie ma nic ciekawego do powiedzenia - plyta nie jest popularnym teraz nu metalem, nie jest tez klasyczna metallica - jest czyms nowym, czyms co sie sprzeda raczej marnie i na koncertach bedzie grane zadko - moze poza st.anger i invisible kid - plyta ktora warto przesluchac przy okazji - ale z kupowaniem bym sie powstrzymal z punktu aranzacji zmiany sa dwie - bardzo wyrazna perkusja, wrecz wbijajaca sie w mozg i slyszalny bas (Bob Rock), wokal calkiem niezgorszy - tekstow jak zwykle nie sluchalem podsumowujac trzeba pogodzic sie z tym ze chlopaki z metallici zagrali to co chcieli i na co mieli ochote nie liczac sie z oczekiwaniami fanow - fani moga sie z tym pogodzic lub nie i tyle jak pisalem gdzie indziej - king crimosn to nie jest - bo nie mial byc ![]() ps. plytka mi sie podoba - choc arcydzielo to nie jest
![]() |
![]() |
#39 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
twoj wybor
![]() |
![]() |
#41 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
nie mam teraz czasu na czytanie postow... jak juz bylo to sorry. na forum Patrixa http://patrix.proboards12.com/ w dziale szukam linkow pojawily sie linki do pelnej wersji plyty! ja juz sobie sciagnalem (po rozpakowaniu ~100MB pliki mp3 z bitratem 192. Jesli ktos chce sobie sciagnac to goroco polecam... ja i tak kupie oryginal w sklepie, ale przynajmniej teraz moge sobie juz posluchac ![]()
![]() |
#42 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
![]() |
St anger nie jest taki zly jak sie wydaje po pierwszym przesluchaniu. Ja musialem 3 razy posluchac zeby mi weszlo w uho. Wkoncu chlopcy nagrali "nowy" album od 1996 :
Reload - to samo co Load ,nic nowego Garage - przerobki , nic nowego S&M - koncert , nic nowego Zbaczając z tematu , Painkiller i Seventh Son... to chyba 2 najlepsze plyty heavy metalowe wg mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
dopisalbym do tego 'sad wings of destiny' judasow i 'piece of mind' iron maiden - i w pelni sie zgodze...
7th son jest inny niz srednia metalu... lzejszy, z ciagnaca sie przez cala plyte historia.. swietna plyta a tytulowy utwor powala ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#45 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
hmmmm, co do zmienności tekstów (znaczy ze się nie zmienia "poziom") to nie wiem, moim zdaniem zmienia się bardzo
np. Welcome Home (Sanitarium) - według mnie najlepszy tekst Metalliki (nie chodzi o temat utworu tylko o tekst, dobranie słów...trudno to wyjaśnić ![]() Load i Reload to płyty inne, ale to nie znaczy że są złe, przeciwnie, inne i dziwne może okazać się bardzo dobre... a nowej płyty nie słuchałem (chyba jako jedyny), czekam aż mi przyślą, mam nadzieję że w poniedziałek będzie Ostatnio zmieniany przez macio.men : 07.06.2003 o godz. 22:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|