![]() |
Nie miałem pojęcia ile naskrobałem, bo nie patrzę, ale zaraz będę wiedział. :idea:
|
Ja najlepiej wspominam końcówkę 2004/2005r.
Cytat:
Drugi powód widzę taki, że dostęp do sieci jest znacznie tańszy i większy. Jest więcej dzieci/głupoty na forach, a więc i ich poziom spada. |
Pierwsza nagrywarkę miałem w 1998 roku i był to miajatek rzędu 1000 zł a zapis miała 2x, płyty markowe jak TDK albo Verbatimy kosztowały wtedy około 20 zł a niemarkowe (no name) do 15 zł... cdrinfo wtedy nie było, zanim się pojawiło to zdarzyłem kilka nicków zmienić na różnych innych forach /i usnecie/, zanim stałem się w 2002 tym kim jestem teraz... zresztą potwierdzam to co napisał Patrix, świetność CDRINFO to były lata 2002/2003 , ktoś pamieta słynne spotkanie 24 grudnia 2002 r. po 22:00 na czacie dla fanów gwiezdnych wojen? :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie tylko Laser, ale i inni. Wystarczylo przekroczyc 1000 postow, aby owa czapeczke dostac. Mam, mam do tej pory - czapeczke :) Solidna jest! Mialem LG 8080 i kiedy RamBooster oproznial bufor, bezcenna plytka za 5 zlp szla do kosza :) A nagrywalo sie na Esperach, Titaniach, Platinach .... ech, czasy :) Mozna powiedziec: nagrywarki byly drewniane, nagrywacze z zelaza :) |
Cytat:
Jeszcze wtedy taki sklep jak optimus u mnie byl:szczerb: |
bo dla cdrinfo dni świetności już minęły, ta liczba to efekt "tamtejszych" dni, gdzie user Laser wystukał tysiące postów aby dostać czapeczkę - pamięta to ktoś ? :D:D
widzicie przecie przekwalifikowanie się na dyski i konsole aby całkiem nie wypaść z gry :) fajnie się bawiło na starej 8080b i starym clone cd (zwłaszcza konfig programu, wykrywanie zabezpieczeń) i i płyty CDR 650MB za 3zł sztuka || |
Właśnie mija jeden dzień od momentu założenia tego tematu i to jest 41. post. W tym tempie do miliona (w tym wątku) zostało jeszcze... niecałe 67 lat :D
|
Widzę, że temat się rozwija.
Szybko będzie drugi milion:haha: |
wlasnie, pewnie chcialby by wszystkie byly jego
|
się odezwał
milioner :sciana: |
niektórym to licznik zap...
|
a ja myslalem ze ktos banke w totka ugral :)
rzeczywiscie dzieki co poniektorym to licznik szybciej leci :) |
dzieki temu milion zostanie na zawsze :D
|
nie pisz juz nic :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:36. |