![]() |
Pierwsza nagrywarkę miałem w 1998 roku i był to miajatek rzędu 1000 zł a zapis miała 2x, płyty markowe jak TDK albo Verbatimy kosztowały wtedy około 20 zł a niemarkowe (no name) do 15 zł... cdrinfo wtedy nie było, zanim się pojawiło to zdarzyłem kilka nicków zmienić na różnych innych forach /i usnecie/, zanim stałem się w 2002 tym kim jestem teraz... zresztą potwierdzam to co napisał Patrix, świetność CDRINFO to były lata 2002/2003 , ktoś pamieta słynne spotkanie 24 grudnia 2002 r. po 22:00 na czacie dla fanów gwiezdnych wojen? :)
|
Ja najlepiej wspominam końcówkę 2004/2005r.
Cytat:
Drugi powód widzę taki, że dostęp do sieci jest znacznie tańszy i większy. Jest więcej dzieci/głupoty na forach, a więc i ich poziom spada. |
Nie miałem pojęcia ile naskrobałem, bo nie patrzę, ale zaraz będę wiedział. :idea:
|
Kto jest autorem tego 1mln postu?
|
chyba Bartez :D:D
|
O to samo chcialem spytac, kto napisal ten 1mln post?
|
2 złote nagrody czeka! :rotfl:
|
Cytat:
Cytat:
|
Się zaraz sprawdzi ;)
|
wracając do spamowania to tylko :sciana: 19825
zajmuje dalsze pozycje, tak jakoś mało udzielam się na forum, mało znany jestem :'( oj ja nieszczęsliwy |
Ok, według mojej wiedzy milionowy post to post o treści ":ognicho:", napisany przez romanesco, oczywiście w Śmietniku :D
Mogę się mylić, wszystko zależy od odpowiedzi na to pytanie: @Bartez - założyłeś ten temat tuż przed przekroczeniem miliona postów? |
wy tu o pierdołach, a Mariusz tymczasem :'(
|
Cytat:
Chyba, że w międzyczasie przybyły na forum narzędzia, które to umożliwiają, ale raczej wątpię. |
A tymczasem Mariusz ma się świetnie i zakłamaniec połamie sobie na nim rudą szczecinę.
|
jedna na milion?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |