Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.01.2005, 13:00   #1
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Uratuj samego siebie !!!

ponoć to prawda, nie miałem okazji testować, chwała Bogu :cool:
Dołączone pliki
File Type: rar zawal.rar (98.6 KB, 144 oglądane)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.01.2005, 23:48   #2
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a moglbys wyslac mi to na maila bo albo uszkodzone jest archiwum albo znowu mam problem z zalcznikami adres wiadomy

z gory dzieki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.01.2005, 23:50   #3
pablocoo
Darkly dreaming...

Data rejestracji: 10.08.2004
pablocoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Majonez
a moglbys wyslac mi to na maila bo albo uszkodzone jest archiwum albo znowu mam problem z zalcznikami adres wiadomy

z gory dzieki
FlashGetem, Majonez, FlashGetem Administrato i nie wie?
pablocoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2005, 00:50   #4
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pablocoo
FlashGetem, Majonez, FlashGetem Administrato i nie wie?
nie mam zamiaru uzywac jakis flashgetow
a jakbys sie wczytal to mozna z mojego postu wysnuc wniosek ze nie mialem tego problemu wczesniej a dopiero teraz mi sie pojawil

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2005, 01:38   #5
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

Ciekawa sprawa... ale i tak bez pomocy lekarza sie nie obejdze... szczerze to duzo skuteczniejsza metoda jest paralizator... tak! w razie zawalu wystarczy potraktowac sie paralizatorem elektrycznym, zeby serce zaczelo pracowac normalnie... nie chce tutaj tlumaczyc calego mechanizmu, ale jest to zwiazane z ladunkami zgromadzonymi w sercu i ze skurczem miesnia sercowego... wystarczy to rozladowac
Stary 23.01.2005, 10:09   #6
pablocoo
Darkly dreaming...

Data rejestracji: 10.08.2004
pablocoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Majonez
nie mam zamiaru uzywac jakis flashgetow
a jakbys sie wczytal to mozna z mojego postu wysnuc wniosek ze nie mialem tego problemu wczesniej a dopiero teraz mi sie pojawil
No dobra, sorki...
Jak sie rejestrowalem na tym forum, to byl tu przyklejony temat co robic, kiedy sciagniete archiwum z zalacznika jest w taki czy inny sposob uszkodzone.
I gratuluje, ze wczesniej nie miales tego problemu, bo kazde archiwum, ktore ja sciagam z zalacznika, jesli nie sciagne FlashGetem- jest uszkodzone.
pablocoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.01.2005, 11:02   #7
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
BZDURAAAAA

Do tego niebezpieczna - kaszlanie to spory wysiłek - przy zawale zabójczy.

Polecam następującą zasadę, gdy dostajecie jakiś łańcuszek - Jeżeli elaborat jest w treści maila - nie czytać (chyba, że ktoś ma czas na zmarnowanie, ale na 100% nie wierzyć). Jeżeli jest jest link, do w miarę wiarygodnego źródła - można poczytać i się zainteresować.
Stary 27.01.2005, 18:40   #8
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...5,2508858.html
Chyba dalszy komentarz zbedny.
Stary 28.01.2005, 14:42   #9
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
to do bani metoda.Należy wozić ze sobą 15kg butle cieklego azotu, zamknac okna w aucie i odkrecic zawór. Nie ma to jak hibernacja
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: