![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#136 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Artykuł 10
Zdobycie bramki 1. Bramka może być zdobyta z; - akcji, - rozpoczęcia gry, - rzutu od bramki, - rzutu karnego, - rzutu wolnego bezpośredniego, - rzutu z rogu. 2. Bramka nie może być zdobyta bezpośrednio z: - rzutu sędziowskiego, - rzutu wolnego bezpośredniego, jeżeli piłka wpadnie do bramki wykonawcy rzutu, - rzutu wolnego pośredniego, - wrzutu. No i dyskutanci jak sie teraz odniesiecie do bramki zdobytej brzez bramkarza za pomoca reki lub wyrzutu z autu. Przepisy macie wyzej. Wiec chyba jest wszystko jasne.Co do akcji z Jojko. To, zeby troche urozmaicic Wiec jest strzal na bramke i bramkarz wybija pilke nieudolnie na tyle, ze powoduje to zdobycie gola. Po prostu nieudana interwencja. A sytuacja z Jojko wlasnie tak wyglada na , ze on zlapal pilke po czym wrzucil ja sobie do bramki. Dlatego jest gol. To wszystko. Jesli chodzi o problem wyzej to nadal jest nierozwiazany czy bramkarz moze zdobyc bramke reka ![]() No ale w koncu artykul 10 wszystko tlumaczy.
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=vwlPdlScgrk
dobra ja si***281; k***322;***243;ci***263; nie b***281;d***281;, wiem, ***380;e mam racj***281; i nikt mnie nie przekona, a gol jest nawet wtedy gdy bramkarz wniesie sobie pi***322;k***281; sam do bramki. tyle z mojej strony na ten temat. a co do jojko: Cytat:
edit. na tym filmiku niestety nie wida***263; czy enckleman dotn***261;***322; pi***322;k***281; czy nie. Ostatnio zmieniany przez pops : 29.06.2006 o godz. 01:21 |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja powiem teraz tylko tyle: ko***324;cz***281; piwo i id***281; spa***263;
|
|
|
#139 | ||
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Nalezy rozroznic jeszcze pojecie rzutu i wrzutu ![]() Pops ja sie nie kloce. Tylko zaklocam Twoja pewnosc. Masz przepisy wyzej wiec sie mnie nie pytaj. Zauwaz, ze nie napisalem czy sie zgadzam, czy tez nie. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
no to ja straci***322;em pewno***347;***263; co do autu
![]() w ka***380;dym razie dobranoc ![]() i na koniec jeszcze dwie fajne bramki: http://www.youtube.com/watch?v=w9loR5V_8Qs http://www.youtube.com/watch?v=beqL6iyx8Rc Ostatnio zmieniany przez pops : 29.06.2006 o godz. 01:31 |
|
|
|
|
|
#141 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
don't cry 4 me argentina ...
|
|
|
#142 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
Czyli co?
W finale Niemcy - Francja? ![]()
|
|
|
|
#143 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
No i wydymali Argentine
(sedziowie).Kazdy zespol, ktory zostal ma szanse na mistrza. Poziom w miare wyrownany. Jedynie Ukraina byla najslabsza i odpadla. Teraz to moze wszystko zalezec od dyspozycji druzyny w danym dniu, sedziow(Niemcy). Na final bym typowal Wlochy - Anglia. Mam nadzieje, ze Brazylia jutro odpadnie. Zostana wtedy druzyny europejskie. Zreszta nie podoba mi sie gra Brazylii. Atak ich jest beznadziejny. Dwa grubasy z czego jeden czeka tylko na pilke. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 01.07.2006 o godz. 11:05 |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
|
|
|
|
#146 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
dzis awansuje portugalia i brazylia ;]
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Człekokształtny
Cytat:
|
|
|
|
#148 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Ani mowy nie ma
![]() Tylko Francja i Anglia. Grubasy i spolka do domu. A Portugalia jest za bardzo wykartkowana. Jak bedzia ostra gra to na polfinal nie beda mieli kogo wystawic. |
|
|
|
|
|
#149 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No co wy, Anglia ze swoją grą?? Przecież oni w tych mistrzostwach grają tak, że może nawet my byśmy ich pokonali, gdybyśmy wyszli z grupy..
Moim faworytem na finał jest na pewno Brazylia, bo może i nie gra jeszcze wybitnie, ale już przynajmniej bardzo dobrze i dalej widać spore zapasy. A druga drużyna.. tu właściwie nie mam faworyta.. Może rzeczywiście Portugalia.. Bo Włochy to raczej nie..
|
|
|
#150 |
|
All Eyez On Me
![]() ![]() |
To, ze nie gra ladnie nie oznacza, ze gra slabo. Poza tym nie zapominajmy, ze to Anglia ma najlepsza pomoc na swiecie. Taki Gerrard sam moze wygrac mecz. To on zapewnil, ze Liverpool wygral LM, a nie Dudek. Do tego dochodzi jeszcze Beckam, Lampard, Cole.
Duzo by tu pisac o umiejetnosciach poszczegolnych zawodnikow w kazdym razie wszystko zweryfikuje boisko. Brazylia ma zapasy. Szczegolnie ich napastnicy.
|
|
|
|
![]() |
|
|