![]() |
Cytat:
Zreszta ile razy widzialem chodzac po sklepach jak gosciu godzinami w telepunkcie TP przesiadywal grajac w Tibie. I co - to lepiej ?? Ja przestalem grac w war3 ostatnio jak sasiad przejal ode mnie routowanie sieci i jednen odcinek idzie przez wifi (do nadajnika po kablu od nadajnika do clienta wifi i dalej po kablu). Po tym siec dziala tragicznie i nie mam jak grac. Dzieki temu mam duzo wiecej czasu na wazniejsze rzeczy :) |
jak bedzie potrafil obejsc/przejsc powstale zabezpieczenia
zda moze sobie sprawe z tego co robi ... i zostanie specem od zabezpieczen :D oczywiscie ze warto rozmawiac ... z autopsji wiem ze rozmowa nic nie wnosi ... a zakazany owoc najlepiej smakuje prowadzilem u siebie w firmie rozmowe z pracownikami na ten temat obciazenia lacza uroslo do problemu z odbieraniem poczty ... tez wydawalo mi sie ze rozmowa bedzie mozna sytuacje doprowadzic do porzadku wsciekalem sie jak zarzad firmy wydal mi na pismie "zablokowc wszystko, oprocz firmowej poczty i niektorych stron www" blokowac wszystko? moze wpierw porozmawiac - rozmawialem trzy tygodnie ... zablokowalem wszystko ... oprocz firmowej poczty i niektorych stron www wiec jesli mozna ... trzeba zabezpieczac/blokowac :D |
Z awaryjnego dostep do tego konta jest zawsze. Mo***380;esz go tylko has***322;em zabezpieczy***263;.
A je***380;eli zaczniesz jego jako***347; blokowa***263; to kto wie, kiedy pojawi si***281; na jakims forum "jak wy***322;***261;czy***263;.." lub "jak odblokowa***263;..."? To mo***380;e by***263; kwestia czasu. Mo***380;e jednak warto z nim porozmawia***263;. |
Cytat:
dla programow i uzytkownikow systemu pozostawia dostep do profilu administratora z poziomu trybu awaryjnego :D |
Cytat:
|
nic nie da, bedzie wszystkimi drogami probowal ucieczki i w koncu dowie sie jak obejsc kazde Twoje zabezpieczenie,
podobno pomaga rozmowa i ustalenie dziennego limitu, a takze kar zabierajacych limit - podobno, bo ja po prostu wyroslem :D :D :D |
Moim zdaniem to z nim powinni sobie o tym pilnie porozmawiać to by mu się odniechciało
siedzenia na komputerze od rana do wieczora, bo to jest maniakalstwo- żadnego pożytku z tego nie przynoszące:P Ja na miejscu Dorian odciał bym mu dostęp do komputera aż by się nauczył ile może przesiadywać dziennie przy kompie. Ale to nie moja sprawa, to jest moja opinia na ów temat:ysz: |
Cytat:
|
konto dla braciszka i pozniej jedziemy http://www.microsoft.com/technet/pro...rplcy.mspx#EYD
|
Cytat:
Najlepszym wyj***347;ciem jest spuszczenie w******* || |
Cytat:
|
Dorian@ zainstaluj jakiego kolwiek firewall'a
zablokuj nim aplikacje z jakiej teraz korzysta ... a z jakiej chcesz by nie korzystal zaloz haslo na firewall'a i ... voil'a jesli bedzie probowal zainstalowac inne oprogramowanie firewall go nie posci bo bedzie chcial haslo - no i braciszek lezy ... :D |
Np. W Outpost Firewall tworzysz regu***322;y dost***281;pu. Potem ustawiasz aby innego ruchu nie przepuszcza***322;. ***321;***261;czysz to z kontem o ograniczonym dost***281;pie.
|
...I uwazaj zeby Cie stolkiem nie trzasnal kiedys ^^.
|
a jeśli to xp lub 2000, to nie lepiej stworzyć mu konto z zablokowanym wszystkim ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |