Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.12.2005, 12:36   #29
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
W takich marketach ja MM potencjalna ofiara na wszelkie pseudo promocje i te cale 'polkowniki' jest najszesciej klient, ktory sie nie zna na rzeczy i polega na tym co mu poleci 'pan w sklepie'. Taka jest niestety prawda, ze aby nie byc wyrowlowanym trzeba wiedziec co sie chce kupic i byc troszke obenzanym w temacie kupowanej rzeczy.
Do takiego zorientowania sie wystarczy tylko internet i troszke czasu, aby posiedziec, poczytac opinie ludzi, ktorzy mieli z danym sprzetem stycznosc, a nie polegac na tym co mowi 'rzetelny' pan sprzedawca.
Niestety ciagle jest wiele ludzi, szczegolnie starszych, ktorzy chcac kupic komus prezent dajmy na to pod choinke lapie sie na te promocje i polega na opinii innych.
Nie dalej jak wczoraj bylem swiadkiem wciskania kitu, jak to sprzdawca w RTV EURO AGD zachwalal aparat marki samsung, bo cytuje: "ma naprawde ladny wyglad i synowi sie spodoba". To jesty naprawde przykre .

Ja w takich marketach do tej pory kupilem, w MM: radio do samochodu i glosniki do kompa, a w Avansie: monitor i aparat cyfrowy. Za kazdym razem wiedzialem co chce kupic i zupelnie nie sluchalem sie co ma mi do powiedzenia sprzedawca. Kupowalem tam tylko dlatego ze nie mialem aktualnie gotowki i musialem wziac na raty, a ze w obu sklepach sa czasem raty 0% to wykorzystalem okazje . Jak na razie wszystko dziala w jak najlepszym porzadku .

Dlatego uwazam, ze to wszystko niestety wina tych co sie daja namowic na rekomendacje sprzedawco, oni wciskaja kit, bo za to im placa, a tak nie powinno byc . Duzo moich znajomych sie przejechalo na takich promocjach stad mam takie zdanie wyrobione o tego typu sklepach.
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: