Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   MM (nie) DLA idiotów !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mm-nie-dla-idiotow-59824/)

Ice 15.12.2005 20:44

MM (nie) DLA idiotów !!!

DUŻO OSÓB PEWNIE SPRAWĘ ZNA .... ALE
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3067891.html

epol 15.12.2005 20:55

Nie znalem tego....

mgit 15.12.2005 21:02

a ni ja ...

kraluk 15.12.2005 21:22

Ja również tego nie widziałem, ani nie czytałem... Ale można było się domyślić jak to w MM wygląda - na forum było opisanych trochę problemów ze sprzętem z MM...

Predi 15.12.2005 21:49

hyhy niech mnie ktos jeszcze sproboje zachecac do zakupow w tym miejscu gdzie kupuja idioci

zYxMa 15.12.2005 21:51

Na szczęście mój ps2 działa bez zarzutu...

sayan 15.12.2005 22:07

w kompie z MM mam monitor i dysk twardy (tylko dlatego że można bylo wziasc na raty 0%) oraz głośniki (tylko dlatego że obok w sklepie była kolejka a mi sie spieszyło :) )

wszystko puki co działa bez problemu... odpukac :p

richie ploomba 15.12.2005 22:20

o tym ze handluja tam rzekomo uzywanymi rzeczami nie wiedzialem :) ale spotkalem sie jzu z przypadkami ze w MM sprzedawane sa rzeczy drugiego gatunku..wybrakowane..odrzucone z oficjalnej sprzedazy..ot chociazby sławetne iRivier'y (mp3) ktore pozbawione byly systemu antywstrzasowego i w ktorych nie dalo sie zaktualizowac biosa.. tak samo kiedys znajomy kupil tam drukarke HP (nie pamietam modelu) i wymienial ja kilka razy ze wzgledu na to z e w trybie roboczym wydruk byl tragiczny..i tak z kazdym egzemplarzem tej drukarki bylo..no a w trakcie rozmowy z kierownikiem znajomy prosto z mostu powiedzial ze kazdy egzemplarz jest wadliwy i oni dobrze o tym wiedza, na to kierownik odpowiedzial.."i co zaskarzy mnie pan za to do sadu?"...dopiero po usilnych prosbach..i klotniach z kierownikiem wymieniono mu drukarke na inny model za doplata..
poprostu trzeba uwarzac w MM i nie dac sie nabrac na pseudo promocje

ro29 16.12.2005 00:40

Witam !
No to się przestraszyłem - Mama kupiła tam pół roku temu kuchenkę gazową Amica - i już raz do niej serwis był :smutny:

Z tym, że do tego zakupu sprzedawca z MediaMarkt się nic nie przyłożył - bo sami wiedzielismy co chcemy - byliśmy w różnych sklepach, znaliśmy modele - i po prostu tam na końcu wrócilismy bo był ten model w danym momencie najtaniej. Podeszliśmy, powiedzieliśmy że bierzemy - tylko musieliśmy wziąść ten egzemplarz z wystawy - bo był ostatni.

Naprawdę niedługo to strach będzie kupować - szczególnie w takich centrach - a tam jednak bywa czasem (oczywiście nie zawsze) taniej.

ro29

Predi 16.12.2005 01:17

Cytat:

Napisany przez ro29
tylko musieliśmy wziąść ten egzemplarz z wystawy - bo był ostatni.

aaa wlasnie, napewno ostatni? ;)

ro29 16.12.2005 01:24

Cytat:

Napisany przez Predi
aaa wlasnie, napewno ostatni? ;)

Witam !
Tzn. ostatni z tych na sklepie i ich magazynie - sprzedawca sprawdził w komputerze - że nie ma już, no i jak byłem po tygodniu podpieczętować gwarancję, to z ciekawości się przeszedłem po sklepie - i w tym miejscu stała już inna - a takiego modelu nie było.
ro29

woitas 16.12.2005 09:55

kupiłem sobie tego pioneera do samochodu z promocji (pudełko nieotwierane, sprawdziłem) i po 3 dniach przestał działać mi przycisk wyłączania panelu (pełni również funkcję przełącznika radio/cd).
pojechałem i wymienili mi od ręki na nowy.
narazie działa prawidłowo.

prometeusz 16.12.2005 10:16

co do zakupow to jest roznie.
Jezeli kupujemy tylko dla tego ze jest tanio a wcale ktos nie mial takiego zamiaru - to nic wiecej nie powiem.
Zas jezeli przymierzamy sie do zakupu konkretnego modelu i w MM jest on akurat tanszy i nie musi nam go na sile wciskac sprzedawca to jak najbardziej jest to normalny zakup - wadliwy model mozna dostac w normalnym sklepie rownierz

MetalSlug 16.12.2005 10:18

W MM nie kupuję i jestem z tego dumny. ;) Tak serio - idę tam raz na jakieś 6-9 miesięcy jak szukam jakiejś nietypowej pierdułki (żadnych kosztownych zakupów). Mają tam pokrowce na przenośne cd-playery i inne badziewia. Jak nie mogę czegoś kupić to idę poszukać do MM choć wiem że przepłacę. Przykra ostateczność. Gorzej mi się robi od tego sklepu i tyle...

Morris 16.12.2005 10:20

:glaszcze: Po takim artykule na pewno coś się zmieni...

np. oznaczenia na cenach i pudełkach. :wsciekly:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45.