![]() |
Cytat:
|
Cytat:
jak to zobaczylam to wysmialam idiotow (to bylo ze 3 lata temu) |
dlaczego 8 )
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale zarówno to, jak i twój przypadek nie świadczą o niczym. To pojedyncze sytuacje, które w żaden sposób nie mówią o tym, czy opisane w artykule procedery czy nie. Generalnie chodziło mi o to, że wiele osób popełnia błąd myślenia - mi przytrafiło się to a to, albo nie miało miejsca to i to w związku z tym tak jest zawsze. A.. nie jest. @ Yahol Z apelem się zgodzę, ale oprócz rocznej gwarancji masz jeszcze 2 lata "rękojmii" w sklepie (niezgodność towaru z umową), a oprócz tego na części zawsze masz gwarancję od producenta. |
Cytat:
Z paragonem od zakupu calego kompa raczej nic nie zdzialasz, nie ma na nim wyszczegolnionych czesci w kompie, na fakturze najczesciej tez. Z tymi rekojmiami to tez zycze powodzenia w utarczkach z nimi. Dlatego jestem tego samego zdania, ze TAM sie nie kupuje takich rzeczy jak kompy. Ja nie kupuje tam nic i jakos nie jestem nieszczesliwy. |
Cytat:
Na razie z nostalgią wspominam prawie dwutygodniowe przepychanki z AGE i serwisem HP.. Ileż to się trzeba było nachodzić i nakłócić, żeby w końcu oddaną drukarkę wymienili mi na nową, a nie, jak to ładnie ujmują.. "sprawną technicznie".. ;) |
yszzz...
a mialem jutro podjechac do MM i dziewczynie kupic prezent... yebzzz... |
Cytat:
|
a przy okazji...
zna sie ktos na prostownicach do włosow?? |
Cytat:
|
Cytat:
ale tyle firm i modeli jest tego shitu, ze wymiekam... to chyba bardziej zamieszane niz rynek wypalarek, tylko w prostownicy nie mozna biosu aktualizowac |
Cytat:
Troche mi sie dostało ale co tam. Wiedza ma swoją cene :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:49. |