![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
PS. Taki szybki transfer nie wynikał z tego że nikt pliku nie ściągał, tylko z faktu iż być może była to "podpucha" i plik miał sztucznie zawyżoną pojemność. W tym przypadku mechanizmy zliczające i podające takie parametry jak, transfer, estymowany czas ściągnięcia itp. po prostu mogły zgłupieć. Faktyczny niewidoczny dla Ciebie transfer na pewno był na poziomnie na jaki pozwala modem i łącze. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 01.09.2002 o godz. 23:30 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() Wystarczy, ze ten plik mial w sobie np same zera i zadzialal wewnetrzny mechanizm kompresji modemow - wtedy te same zera da sie w pare bajtow przeslac. Taki sprzetowy ZIP modemowy :-D :-D :-D . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ja słyszałem o takim czymś, ale jakoś nigdy nie widziałem, aby u mnie się coś szybciej ładowało. Ale to pewnie dlatego, że wszystko co ściągam, ma setki magabajtówi jest tak skompresowane, że nie można wycisnąć już ani bajta.
![]() |
#19 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
modem podawal ci ilosc danych nieskompresowanych, a nie rzeczywisty transfer. aby to udowodnic wystarczy sciagnac spakowany plik *.doc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Wyjadacz
![]() |
Zacząłem ściągać ten film i transfer nie przekracza 4 KB/s (mam łacze 16KB/s=128kbit/s). Ale to pewnie dlatego, że ściągam jednocześnie tylko od dwóch osób. A ciekawe, dlaczego wykonawcą (Artist) jest Eminem
![]()
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 02.09.2002 o godz. 23:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Wyjadacz
![]() |
Nie widziałem na eDoneky, widziałem tylko trailery - pewno film jeszcze nie został wydany, zresztą ja mam starą listę serwerów. Jednak jeśli film już został wydany, to zapewnie w eDonkey się już znajduje. Skoro to dobry film, to muszę go obejrzeć.
![]()
![]() |
|
|